Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás,

plánuji koupi OCT2 a chci poradit jaký je podle Vás nejlepší motor (cena-poměr-spotřeba-výkon). Nyní mám jedničkovou octávii a 81kw, takže těch 80kw minimum, zvykl jsem si.

Nevyhýbám se benzinu ani naftě, obojí jsme už v minulosti měl a vím, že obojí má výhody-nevýhody.. Také to může být nějaký "žravý" motor, pokud by auto bylo levnější a šlo díky tomu dát do plynu...

Sám nějaké tipy na motory mám, ale nechci Vás ovlivňovat, možná bych ale zkusil něco jiného, než 1.9tdi.

Děkuji

1.8 tsi :)

• 2 týdny později...

souhlasím, 1,8TSI je super, nicméně jich je docela málo a přijdou mi docela drahé..

Sám mám 2.0TDI, výkonově naprosto dostačující, pokud by nestačilo, čip na 125kW to spraví - spotřeba, alespoň u mého auta, činí v průměru 5,2 - 5,8l/100km.. ;)

Upraveno od _Denis_

2.0 TDi , ale ja osobne by som bral az po roku 2008, cize CR nie PD

s CR jsem ještě v OII nejel, faktem je, že zátah asi nebude takový, jako u PD - na druhou stranu velkým plusem bude kultivovanější chod, PD vzbudí i mrtvého..

Já bych bral spíše to 1.8 TSI.. je to lepší svezení než TDI a ta spotřeba je kolem 7,5l/100 což při dnešních cenách nafty je dobré :-)

Osobně bych šel asi také do 1.8 TSI. Benzín je v této době zase levnější než nafta, a svezení je s tímto motorem také moc pěkné. :kol-29:

• 1 měsíc později...

Zdravím Vás,

plánuji koupi OCT2 a chci poradit jaký je podle Vás nejlepší motor (cena-poměr-spotřeba-výkon). Nyní mám jedničkovou octávii a 81kw, takže těch 80kw minimum, zvykl jsem si.

Nevyhýbám se benzinu ani naftě, obojí jsme už v minulosti měl a vím, že obojí má výhody-nevýhody.. Také to může být nějaký "žravý" motor, pokud by auto bylo levnější a šlo díky tomu dát do plynu...

Sám nějaké tipy na motory mám, ale nechci Vás ovlivňovat, možná bych ale zkusil něco jiného, než 1.9tdi.

Děkuji

Ahoj, uz jsi neco koupil? :kol-31:

Ja to vidim takhle:

Jezdis-li velmi casto dalnice (nebo za den vice nez 100 km) urcite 2.0 TDI CR

Pokud se autem pohybujes nejcasteji ve meste, ja bych volil 1.2 TSI

Kdyz jezdis kombinovane, tak asi 1.8 TSI. (Nebo take 2.0 TSI, pokud se ti take tak nehorazne libi RS jako mne :kol-31: , jinak u toho RS bych bral nejspise DSG)

• 4 týdny později...

Ahoj, uz jsi neco koupil? :kol-31:

Ja to vidim takhle:

Jezdis-li velmi casto dalnice (nebo za den vice nez 100 km) urcite 2.0 TDI CR

Pokud se autem pohybujes nejcasteji ve meste, ja bych volil 1.2 TSI

Kdyz jezdis kombinovane, tak asi 1.8 TSI. (Nebo take 2.0 TSI, pokud se ti take tak nehorazne libi RS jako mne :kol-31: , jinak u toho RS bych bral nejspise DSG)

suhlasím

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.