admin Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Volkswagen se výrobou užitkových automobilů zabývá přes šedesát let a nevypadá to, že by se mělo něco změnit. Ačkoliv, drobné niance naznačující čerstvý vítr by tu přece jen byly. Na projekt eT! se můžete dívat jako na ekologického dříče nebo jako na předzvěst nové generace Transporter/Multivan. Zobrazit celý článek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rpinc Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Ahoj.Potrebuju poradit.Prave jsem si nechal menit brzdove kotouce na predku,a 2 dnech mi v pravem brzdici jakoby praska kdyz zatocim do leva,a kdyz malinko prislapnu brzdici pedal tak to prestane,potrebuju poradit co s tim byl jsem v servisu a tam mi rekli,ze tam nic neni a porad to jako chroupe kdyz jedu do leva.Po rovine kdyz mam kola primo tak je to dobry,ale malinko pootocim a hned v tom zacne praskat.Nevim si rady a hlavne ani nevim jestli to dela vubec ten brzdic.Proto vas prosim jestli uz mel nekdo z vas tento problem a vyresil ho,at mi napise jak.Dekuji za pomoc s pozdravem Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.