David Veselý Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Ahoj muze mi prosim nekdo poradit jestli tenhle cd menic pujde propojit s autoradiem Skoda Symhony CD a kdyz ano tak jaky adapter koupit poradte prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Veselý Vloženo 10. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Prosím poradte nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Z těch fotek nejde poznat o jaký měnič jde, hoď sem čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Kluci prosim vas mam u superba klasickej cd menic na 6 cd v kufru pri zasunuti zasobniku s cd se menic rozbehne zjisti kolik ma cd nahraje si prvni cd a tim skonci cd se netoci a nejde prehazovat ani cd.kde muze byt zavada?dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokki Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Zdravím, mám takový problém s měničem co je v kufru u Superba a to, že mi píše CD error, tak jsem měnič vytáhl a zkoušel to s měničem venku a občas CD naskočilo a když sem na boku začal hýbat s těma dvěma šroubkamam, tak to občas šlo a občas ne, ale problém je v tom, že není možné to nastavit když je už v autě přišroubován. Neví, někdo jak na to, aby to stále hrálo? Předchozímu majiteli to šlo celou dobu, ale taky již to začlo blbnout až nehrál vůbec Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 (editace) Nedělal jsem to sice u SUPA, ale jinak u všech CD přehrávačů při blbnutí - blbém načítání, pomohlo vyčištění "čočky" lihem! Editováno: 13. Duben 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.