fuego Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Zdravim, mam v aute radio stream a zaseklo sa mi v nom CD, ked ho spustim tak ide ale po stlaceni tlacidka ho nechce vysunut von, pocut v nom len take jemne zabzucanie, vie mi niekto poradit co stym? ako ho dostat von Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 12. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2012 nikto nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Angelovič Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 (editace) Zdravim, mam v aute radio stream a zaseklo sa mi v nom CD, ked ho spustim tak ide ale po stlaceni tlacidka ho nechce vysunut von, pocut v nom len take jemne zabzucanie, vie mi niekto poradit co stym? ako ho dostat von To se nám taky stalo ,(pokud máte octavku II před fl tak oddělejte tu lištu kolem radia, ale myslím že u škodovek je ten systém skoro stejný) odšroubujte šroubky které sou ukryty pod prázdnými tlačítky (jsou tam takové ty hvězdičky nevím přesně velikost).Vytáhněte ho ven ale POZOR,Z RÁDIA NEVYTAHUJTE ŽÁDNÉ DRÁTY!!!!! Cd by mělo být na hoře vidět.Zmáčkněte tlačítko pro vysunutí CD a v místě kde jde vidět ho trošku popostrčte směrem nahoru nebo k sobě. Editováno: 25. leden 2012, autor: Lukáš Angelovič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slazo Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Zdravim, mam v aute radio stream a zaseklo sa mi v nom CD, ked ho spustim tak ide ale po stlaceni tlacidka ho nechce vysunut von, pocut v nom len take jemne zabzucanie, vie mi niekto poradit co stym? ako ho dostat von No mne sa podarilo dat 2 cd do radia samozrejme to nechcelo ist von tak som odmontoval radio dal dole horny kryt z radia ten plech a ked som mal pristup k cd tak som dal cd vysunut a trochu mu pomohol rukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 3. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 podarilo sa dakujem za vase rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Angelovič Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.