kilhets Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Ahoj, přestal mi fungovat posun sedadla řidiče spolu s naklápěním pravého zrcátka při zpátečce. Pojistkou to bohužel není jsou tam podle dokumentace automatické. Nemá někdo zkušenost s tímto problémem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 vše co se jedná toho že najednou přestane fungovat ať už osvětlení,posun sedadel,naklápění atd. má z největší pravděpodobností něco společného s uhnitými dráty na podlaze.Takže najeď na sekci elektrika a hledej protože toho tam je opravdu hodně a nemá cenu to tu vypisovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 ahoj, řešil jsem to taky, a zkus vypojit a očistit a znovu zapojit červeny konetkor pod sedadlem řidičem, nebo aspon na něm změřit napěti. mě to taky přestalo fungovat. naklapěn zrcatka pak nefunguje. Ale jak řik vick tak to muze byt vodou pod kobercem. pokud ti ale všechno funguje z toho co vick zminil, tak bude problem nekde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.