Ataner Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Mám prosbu..kde se dá sehnat náhradní stříbrná plaketka k řadící páce abych nemusel měnit celou..díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepan89 Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 www.obautodily.cz, tam si to už najdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 25. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Super díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepan89 Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Za málo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depešmod Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Ahojte, vie mi niekto poradiť aku riadiacu paku s manzetou a kde kupiť? v skode origo stoji 70 eur, a to sa mi nechce tolko davať. dakujem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAPAPINE Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 na aliexpresse kupis do 10-15€. na cinu slusna kvalita :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depešmod Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 niečo som aj pozeral, kedze na sk tiez ponukaju v obchodoch činu, ale diky za napisanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.