MikeD Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Ahoj klubáci, chci se zeptat jestli nevíte jestli pasuje 2DIN z Golfu V do Octy z 2008...?Mám totiž CD rádio Melody a chci si koupit buďto 2DIN z Golfu 2007 nebo 2DIN z Oktávky 2008 nevím co má jaké připojení jestli to pojede na 100%...jinak mám O II 2007 Elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 šlapat by to mělo, ale podsvícení v golfu je červeno modré, a OII je v zelené. takže to nebude vypadat dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Nevypadá to zas tak zle.... znám lidi co maj něco podobnýho........ Bude to chtít asi novej rámeček okolo rádia, ale to taky není žádnej velkej problém..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeD Vloženo 4. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 koupil už jsem origo Škoda 2DIN....Stream... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.