sagi75 Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Chci si do oktávky namontovat další repro do zadních dveří. V prodejně mi řekli, že autorádio Blues umí jen 4 repro, které jsou už vepředu. Musel bych si koupit jiné, dražší. Ale přitom do Octávie Tour Trumf montují to samé rádio a 8 repro, jak je to možné? http://www.autoprodej-dukla.cz/CZE/dukla/services/Pages/vyklidtegaraze.aspx Našel jsem na youtube i video, kde nějakej polák nastavuje v pohodě hlasitost předních a zadních repro, moje Blues to ale neumí. Je to nějaká finta ve firmware? Poradíte někdo jak to upravit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 zapojení, nakodování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Měl bych dotaz. Mám neorigo rádio a chtěl bych dát toto. Budu potřebovat nějaké kabely navíc k zapojení nebo to jen přendám a zapojím? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Bude tam zřejmě redukce, takže ji vyndat a zapojit rádio.. Potom nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 A nakodovat ,to znamená co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Málo dívat diagnostikou auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Pripojit notes pres diagnosticky kabel, zapnout software, pripojit se k radiu a spravne ho nakodovat (externi zesilovac, CD menic, kontrola reproduktoru, iPod...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 (editace) Můžete mi poradit? Namontoval jsem toto rádio BLUES MP3 , zapnul , zadal PIN a rádio začalo hrát. Takže asi v pohodě. Ale mě by zajímalo jak je to s jeho podsvícením. Normálně to neni vidět když je světlo ,ale slabě svítí tlačítka i displej. Ale svítí to míň než zbytek auta. Když rosvítim světla tak se mi jednou rosvítilo víc ,ale po chvilce zase pohaslo. Asi je to na něčem závislé ,ale nějak nemůžu přijít na to ,na co. Dokáže mi to někdo osvětlit? Díky. EDIT: Tak asi vím kde jsem udělal chybu. Z auto ,mimo konektor vedl do neorigo rádia jeden drát. Takový zvláštně izolovaný, černý s bílým pruhem. A když jsem připojoval origo rádio BLUES tak jsem nevěděl co s ním a musel jsem ho ucvaknout. Nikam jsem ho nezapojil. Tak prosím o radu , kam ho mám zapojit? Díky. Editováno: 22. Duben 2014, autor: maba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Prosim prosim poraďte. Vydedukoval jsem ze je to spínané plus. Slo to do toho neorigo radia na spínané plus a na podsvetleni radia. Jenze kam přijde teď do origo radia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 (editace) Jak nikde? Jako ze nikam? Editováno: 23. Duben 2014, autor: maba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 ano nikam.. origo radio nemá spínané plus.. vše jde po canu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 To se mi moc nezda. Podle schema zapojeni ma spinane plus. Ale hlavne proc se chova nestandartne? Pri zapnuti klicku se ma zapnout ale ono se zapne jen nekdy. A kdyz se ma s klickem vypnout tak se vypne taky jen nekdy. Je to divny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 píšeš nesmysly... origo radio nemá spínané plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 A jak teda pozna ze sem zapnul klicek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Po canu, vždyť jsem ti to uz napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Kdyz sem si nasel schema zapojeni tak tam byl jeden kontakt popsanej jako spinane plus. Tak ja nevim. Nechci se hadat , ale je to nejaky divny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Víš co je to can-bus???? Tak to není divne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Nevim co je to CAN-BUS. Ja to radio proste pripojil a myslel jsem ze bude fungovat. Ono hraje , ale zapina se a vypina podle toho jak ma naladu a ne podle klicku. Mas tedy predstavu ccim by to mohlo byt a jak to resit? A jinak tedy díky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Připojit can-bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Tak jo, po zkoumání a študování sice nejsem o moc chytřejší ,ale už vím že jsi měl pravdu. Je to zapojený tak jak to má asi být a přesto to funguje zázračně. Dnes se mi rádio samo zapnulo až když jsem rozsvítil světla. A po vypnutí klíčku a zhasnutí světel se nevypnulo a hrálo dál. Tak jsem zajel do škoda servisu a tam mi řekli že se na to musí kouknout autoelektrikář, ten ale není volný a mám tam s tím přijet až 5.května. Taky docela mazec. Tak uvidim co s tím udělají. Jinak díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 odkud jsi? je vše nakodovano? gateway? radio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Jsem z Berouna. Nakodovano to asi neni. To snad udelaj v tom servisu. Ja myslel ze staci ho priponit a uz to hraje. Zlata stara stodvacítka. Tam slo vsechno. ☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Tady toho jde jeste mnohem vic, ale musis mit diagnostiku. :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 (editace) No to nemam. Takze staci to pres tu diagnostiku nastavit a bude to chodit jo? Edit: No tak dva dny googlim , ptam se , tady prosim o rady a nic. Takový rady typu "nakodovat gateway" atd. to jsou rady na nic. Co je gateway? jak nakodovat? a proč? kde to v autě je? Já o tom vím hovno a přiznám to, ale myslel jsem že tady na foru mi někdo kloudně poradí. No bohužel. Tak díky všem za snahu, jdu rádio vymontovat a zahodit. Dám tam hold z5 JVC. Editováno: 24. Duben 2014, autor: maba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.