Angel_cze Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Zdravim, nevíte někdo jestli se dá dodatečně přidělat odkládací skříňka co je nahoře v prostřed palubky? mám tam z výroby jen odkládací prostor bez těch dvířek a nevidim tam nic jak by se to dalo uchytit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Já chtěl do verze Activ tuhle přihrádku také dodělat a když jsem se na to ptal v jednom nejmenovaném servisu v MB, tak mi bylo řečeno, že by se musela palubka řezat a otevírací schránka nějak vlepovat, že už to jednou dělali a zabralo jim to víc než půl dne a tak jsme se nakonec nedohodli a nějak z toho sešlo, prostě se jim do toho nechtělo a můj původní dojem, že lze uzavíratelnou schránku palubky jen dokoupit a nějak jednoduše vsadit vzal za své Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 (editace) Palubovka pro skrinku ma v sobe diru misto gumoveho dna a zadku jedine rezat nicit atd. nebo vymenit celou palubovku nevim na co mysleli ingeniri ale urcite hlavou nee Editováno: 10. Únor 2012, autor: Kolicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel_cze Vloženo 10. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Tak to mě moc nepotěšilo Každopádně díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajda777 Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Dnes jsem to řezal ostrým nožem,a jde to,naštěstí pod tím nevedou žádné svazky vodičů .Není tedy co zkazit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Tak to jsi docela odvaha,pustit se do toho bez vědomí co je pod tím je celkem risk,nějaké foto by náhodou nebylo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajda777 Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Ořízl jsem opatrně jeden roh,pak jsem to trochu vyhnul a baterkou se přesvědčil ,že tam nejsou kabely.Fotku až to budu znova rozdělávat ,je tam krásné místo na gps anténu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Skoda ze neni vyrobce ktery by udela mensi schranku do te same diry aby se nemuselo nic rezet nebo jen krytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajda777 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 foto kastlíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 (editace) Nemáte náhodou někdo foto originál vyřízlého otvoru Editováno: 26. Duben 2012, autor: Kolicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Kluci 2 srouby a fotak nenajde se nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubomir Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 tak som dnes vymontoval original schranku a pofotil otvor pod nou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Waaaau Ľubo, Ty jsi ozajsný diabol, super foto, teď jen zjistit kolikpak chtějí za tu schránku a jdeme na montáž, díky moc za parádně nafocenou palubku, podle toho už to půjde samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 (editace) Diky dobra prace jen jsem koukal ze ten stroj co to vyrezava se s tim moc nepare nebo to tam nejaky zamestnanec reze celou sichtu rucne Orig. schranka ve skodovce stoji kolem 1300,- kc Editováno: 8. Červen 2012, autor: Kolicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Tak už je tam, Ľubo díky za inspirativní foto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 21. Duben 2021 Sdílet Vloženo 21. Duben 2021 Děkuji za tyto odkazy, mám Karoq Activ, kde je také jen odkládací plocha. Včera jsem koupil za 500 Kč otvírací skříňku, tak snad bude stejná montáž jako na Yeti... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.