Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,

nevíte někdo jestli se dá dodatečně přidělat odkládací skříňka co je nahoře v prostřed palubky? mám tam z výroby jen odkládací prostor bez těch dvířek a nevidim tam nic jak by se to dalo uchytit.

post-42299-0-21240600-1328850145_thumb.j

Vloženo

Já chtěl do verze Activ tuhle přihrádku také dodělat a když jsem se na to ptal v jednom nejmenovaném servisu v MB, tak mi bylo řečeno, že by se musela palubka řezat a otevírací schránka nějak vlepovat, že už to jednou dělali a zabralo jim to víc než půl dne a tak jsme se nakonec nedohodli a nějak z toho sešlo, prostě se jim do toho nechtělo a můj původní dojem, že lze uzavíratelnou schránku palubky jen dokoupit a nějak jednoduše vsadit vzal za své :kol-26:

Vloženo (editace)

Palubovka pro skrinku ma v sobe diru misto gumoveho dna a zadku jedine rezat nicit atd. nebo vymenit celou palubovku :kol-47:

nevim na co mysleli ingeniri ale urcite hlavou nee

Editováno: , autor: Kolicek
Vloženo

Ořízl jsem opatrně jeden roh,pak jsem to trochu vyhnul a baterkou se přesvědčil ,že tam nejsou kabely.Fotku až to budu znova rozdělávat ,je tam krásné místo na gps anténu.

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Waaaau Ľubo, Ty jsi ozajsný diabol, super foto, teď jen zjistit kolikpak chtějí za tu schránku a jdeme na montáž, díky moc za parádně nafocenou palubku, podle toho už to půjde samo :kol-47::kol-27::kol-47:

Vloženo (editace)

Diky dobra prace jen jsem koukal ze ten stroj co to vyrezava se s tim moc nepare nebo to tam nejaky zamestnanec reze celou sichtu rucne :kol-47:

Orig. schranka ve skodovce stoji kolem 1300,- kc

Editováno: , autor: Kolicek
  • o 2 týdny později...
  • o 8 let později...
Vloženo

Děkuji za tyto odkazy, mám Karoq Activ, kde je také jen odkládací plocha. Včera jsem koupil za 500 Kč otvírací skříňku, tak snad bude stejná montáž jako na Yeti... :)

• o 4 roky později...
Vloženo

Ahoj , měl bych dotaz jak jsi dopadl s montáží odkládací skříňky do Karoqu? Já tam mám taky prolis z výroby, ale pokud bych ho prořízl, jak uchytím tu skřínku? díky, máte někdo jiný zkušenost?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...