Publikováno Únor 10, 201213 r Zdravim, nevíte někdo jestli se dá dodatečně přidělat odkládací skříňka co je nahoře v prostřed palubky? mám tam z výroby jen odkládací prostor bez těch dvířek a nevidim tam nic jak by se to dalo uchytit.
Únor 10, 201213 r Já chtěl do verze Activ tuhle přihrádku také dodělat a když jsem se na to ptal v jednom nejmenovaném servisu v MB, tak mi bylo řečeno, že by se musela palubka řezat a otevírací schránka nějak vlepovat, že už to jednou dělali a zabralo jim to víc než půl dne a tak jsme se nakonec nedohodli a nějak z toho sešlo, prostě se jim do toho nechtělo a můj původní dojem, že lze uzavíratelnou schránku palubky jen dokoupit a nějak jednoduše vsadit vzal za své
Únor 10, 201213 r Palubovka pro skrinku ma v sobe diru misto gumoveho dna a zadku jedine rezat nicit atd. nebo vymenit celou palubovku nevim na co mysleli ingeniri ale urcite hlavou nee Upraveno Únor 10, 201213 r od Kolicek
Únor 14, 201213 r Dnes jsem to řezal ostrým nožem,a jde to,naštěstí pod tím nevedou žádné svazky vodičů .Není tedy co zkazit!
Únor 14, 201213 r Tak to jsi docela odvaha,pustit se do toho bez vědomí co je pod tím je celkem risk,nějaké foto by náhodou nebylo co ?
Únor 16, 201213 r Ořízl jsem opatrně jeden roh,pak jsem to trochu vyhnul a baterkou se přesvědčil ,že tam nejsou kabely.Fotku až to budu znova rozdělávat ,je tam krásné místo na gps anténu.
Únor 18, 201213 r Skoda ze neni vyrobce ktery by udela mensi schranku do te same diry aby se nemuselo nic rezet nebo jen krytku
Duben 26, 201213 r Nemáte náhodou někdo foto originál vyřízlého otvoru Upraveno Duben 26, 201213 r od Kolicek
Červen 7, 201213 r Waaaau Ľubo, Ty jsi ozajsný diabol, super foto, teď jen zjistit kolikpak chtějí za tu schránku a jdeme na montáž, díky moc za parádně nafocenou palubku, podle toho už to půjde samo
Červen 8, 201213 r Diky dobra prace jen jsem koukal ze ten stroj co to vyrezava se s tim moc nepare nebo to tam nejaky zamestnanec reze celou sichtu rucne Orig. schranka ve skodovce stoji kolem 1300,- kc Upraveno Červen 8, 201213 r od Kolicek
Duben 21, 20214 r Děkuji za tyto odkazy, mám Karoq Activ, kde je také jen odkládací plocha. Včera jsem koupil za 500 Kč otvírací skříňku, tak snad bude stejná montáž jako na Yeti... :)
Květen 15Kvě 15 Ahoj , měl bych dotaz jak jsi dopadl s montáží odkládací skříňky do Karoqu? Já tam mám taky prolis z výroby, ale pokud bych ho prořízl, jak uchytím tu skřínku? díky, máte někdo jiný zkušenost?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.