michael9 Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Zdravim vas. Neviem kde by som zaradil takuto prosbu, ale nenašiel by sa niekto kto by mi na moju O2 r.v. 2007 namontoval original xenony? Nechcem žiadne HID sady. Byvam 10 km od Lanžhota. Niekto na okoli. Hladal som aj na nete montaž orig. xenonov a nenašiel som nič. Za každu info. dakujem velmi pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 (editace) namontovať,tým myslíš dorobiť aj komplet čidla na nápravy? Editováno: 15. Únor 2012, autor: Gracho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael9 Vloženo 15. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 asi ano aj tie čidla na napravy,ale otazka je kolko by stala montaž aj s čidlami. Diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 skús kontaktovať členov Váša -Prostějov alebo Rolbař -Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael9 Vloženo 16. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Dikes. Počuj a niekoho okolo Brna a tak nepoznaš? Lebo na počkanie mi to nikto asi neurobi a do Prahy je to 4 hod cesty. Alebo niekoho na slovensku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 na SK skús dream7000-je z námestova,čiže dosť ďaleko pre teba,montoval mi tempomat,robota perfect až na vedenie káblika,ktorý som cez leto prerábal,aby šiel vedľa origo kabeláže a vyzeralo to ako originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.