Maverick999 Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Zdravim Pořídil jsem OII a chci se zeptat jak poznam jestli ma bluetooth pro HF??? Jinak mam OII 2006 Elegance s maxíkem a origo velkym rádiem. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladacz Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Ahoj Ovládáním palubního počítače. Zmáčkneš a držíš kolébku ovládání palubního pc, najedeš do menu a mělo by tam být MDF, RÁDIO, NASTAVENí, TELEFON. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick999 Vloženo 17. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 (editace) Ahoj. Tak jsem najel do menu palubního PC a mam to tam jinak. Palubní počítač, Audio, Stav vozu, Nastavení, atd ale nikde v menu jsem nenašel nic o telefonu, nebo bluetooth...??? Editováno: 17. Únor 2012, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 tak nemáš telefon nebo je odpojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick999 Vloženo 17. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Vyřešeno...nemam GSM modul Dá se tam dodat? A kolik to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 dodat se dá.. záleží podle typu telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.