milos123 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Dobry den, mam SUperb 1.9 TDI 96kW. r.v. 2004, tach. 115000.Od motora som zacal pocut vrcanie, je to ako svrcek- take elektricke. Od rychlosti nad 80 km/h uplne prestane. Vrci to ked pridavam, aj ked brzdim, niekedy mierne na volnobehu. Je to prerusovane, yavrci to na 2-3 sek. potom nic..nepravidelne. Ked vypnem motor a buchnem dverami, zas to na sekundu spod kapoty zavrci. Ked prejdu od vypnutia motoru cca 2 minuty, uz to nevrci pri buchnuti. Co to moze byt< Dakujem velmi pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Taky mám nějakýho cvrčka v motoru..takový chroupání a do toho zvuky jak kdyby ufo vysílalo nejaký signály nebo jako když se nemůže načíst cd Je to někde za kastlíkem..nevim..všechno funguje,žádnou chybu nehlásí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Ty jo, já vím co to je. Asi byste oba měli přestat hulit ten matoš Pak to bzučení a načítání cédečka v motoru přestane 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 (editace) Editováno: 19. Září 2013, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrsuperb Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Ahoj, pokud jsi vyloučil CD přehrávač,tak by to mohli být klapky od klimatizace,myslím že tam jsou 3. To bzučení je servomotor klapky, který většinou hledá polohu - to je ta závada,kdy je slyšet slabé bzučení. Na Vagu to ukáže chyby,ale jezdit se s tím dá,dokud to chladí nebo topí - výměna je prej docela boj. Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B4stard0s Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Mě třeba teď v zimě dělá bodel ventilátor topení, zní to opravdu jako cvrček, ale jen v ostřejších levotočivých zatáčkách a jen než se zahřeje, pak ani známka. Takže neřeším, zatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ahoj, pokud jsi vyloučil CD přehrávač,tak by to mohli být klapky od klimatizace,myslím že tam jsou 3. To bzučení je servomotor klapky, který většinou hledá polohu - to je ta závada,kdy je slyšet slabé bzučení. Na Vagu to ukáže chyby,ale jezdit se s tím dá,dokud to chladí nebo topí - výměna je prej docela boj. Petr Tak to bude asi ono,pač mám klimatizaci kaput..chtěl jsem si ji nechat naplnit,ale v servisu mi řekli,že musím vyměnit kompresor klimatizace a větrák. Ale proč to bzučí i když je climatronic vypnutý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Protože klapky nechytnou krajní polohu. A dokud ji nechytnou, tak se o to neustále pokoušejí. Je to zvuk připomínající "načítání cédéčka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.