Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den,

mam SUperb 1.9 TDI 96kW. r.v. 2004, tach. 115000.Od motora som zacal pocut vrcanie, je to ako svrcek- take elektricke. Od rychlosti nad 80 km/h uplne prestane. Vrci to ked pridavam, aj ked brzdim, niekedy mierne na volnobehu. Je to prerusovane, yavrci to na 2-3 sek. potom nic..nepravidelne. Ked vypnem motor a buchnem dverami, zas to na sekundu spod kapoty zavrci. Ked prejdu od vypnutia motoru cca 2 minuty, uz to nevrci pri buchnuti.

Co to moze byt<

Dakujem velmi pekne

• 1 rok později...

Taky mám nějakýho cvrčka v motoru..takový chroupání a do toho zvuky jak kdyby ufo vysílalo nejaký signály nebo jako když se nemůže načíst cd :D Je to někde za kastlíkem..nevim..všechno funguje,žádnou chybu nehlásí

Ty jo, já vím co to je.

Asi byste oba měli přestat hulit ten matoš :kol-27:

Pak to bzučení a načítání cédečka v motoru přestane :kol-31:

• 2 týdny později...

:kol-98:  :kol-14:

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• 1 rok později...

Ahoj,

pokud jsi vyloučil CD přehrávač,tak by to mohli být klapky od klimatizace,myslím že tam jsou 3. To bzučení je servomotor klapky, který většinou hledá polohu - to je ta závada,kdy je slyšet slabé bzučení. Na Vagu to ukáže chyby,ale jezdit se s tím dá,dokud to chladí nebo topí - výměna je prej docela boj.

Petr

Mě třeba teď v zimě dělá bodel ventilátor topení, zní to opravdu jako cvrček, ale jen v ostřejších levotočivých zatáčkách a jen než se zahřeje, pak ani známka. Takže neřeším, zatim. :D

• 1 měsíc později...

Ahoj,

pokud jsi vyloučil CD přehrávač,tak by to mohli být klapky od klimatizace,myslím že tam jsou 3. To bzučení je servomotor klapky, který většinou hledá polohu - to je ta závada,kdy je slyšet slabé bzučení. Na Vagu to ukáže chyby,ale jezdit se s tím dá,dokud to chladí nebo topí - výměna je prej docela boj.

Petr

Tak to bude asi ono,pač mám klimatizaci kaput..chtěl jsem si ji nechat naplnit,ale v servisu mi řekli,že musím vyměnit kompresor klimatizace a větrák. Ale proč to bzučí i když je climatronic vypnutý?

Protože klapky nechytnou krajní polohu.

A dokud ji nechytnou, tak se o to neustále pokoušejí.

Je to zvuk připomínající "načítání cédéčka" :kol-27:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.