severni_vitr Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Zdravím dostal jsem od rodišů feldu 1.3 mpi rv 97 najeto 50 tkm. Mám s ní ale jeden problém. Řízení jde moc ztuha , zkoušel jsem vyměnit náplň hřebenu ale nepomohlo to. Proti formanu mám pocít že řídim tatru 111. Měl už někdo stím podobný problém a jak ho vyřešil . PS: poslední možnost je koupě nového hřebenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Hřebenem to nebude. Máš pravděpodobně zadřený horní uložení McPhersonů (předních tlumičů) nebo zarezlé kulové čepy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
severni_vitr Vloženo 14. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 díky zkusím to rozhodit dát tam nová ložiska a promazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felicius Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Zdravím, Severní větře! Zřejmě pan Ekkar zanedbával školu a předmět Fyzika zvláště. Pokud máš "tuhé" řízení, pak chyba bude v samotném řízení a pokud toto máš bez závad, pak je chyba v předních pneu. Pokaždé, když jsem měl sjeté pneu (ať zimní, či letní), vyměnil jsem fungl nové pneu, šlo řízení o mnoho lépe. Až jsem si připadal, jakoby mi tam někdo v pneuservise potají namontoval posilovač. A jetli můžu radit, pak nikdy pryžové uložení tlumičů nemaž, jinak to bude po čase "vrzat". Čus-bus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.