Publikováno Duben 24, 201213 r Zdravím všechny členy fóra. Většina z Vás už mě zná, pro ty ostatní jsem založil tuto sekci, kde budu postupně vkládat různé změny podsvitu - jen dodám, že všechny jsou ode mě. Můžete si vybrat podle různých kombinací právě tu svoji. Víceméně je toto téma pro inspiraci, případně se nebráním různým otázkám - pokud se nebude jednat o konkurenci samozřejmě . Sami můžete poradit ostatním se změnou, výběrem barev, jaké ručičky jsou právě IN a mnoho dalšího, prostě vše co se podsvícení týká patří nyní sem
Duben 24, 201213 r Autor Prvni varka - Fabia I, barva modro-bila Octavia I, barva cerveno-bila Superb I, barva modro-cervena Fabia I RS, cerveno-bila Fabia I, cerveno-bila Octavia I, modro-cervena Fabia I, oranzovo-modra Passat B5.5, bilo-cervena SuperB I, modro-cervena Tak pro dnesek snad staci )) Upraveno Duben 24, 201213 r od s-talker
Duben 24, 201213 r Autor Moje rec Pridam jeste neco: Octavia I, bilo-cervena SuperB I, bilo-cervena Kvalita fotek je slaba - foceno jeste stary mobilem LG, nebo low end fotakem Upraveno Duben 24, 201213 r od s-talker
Duben 24, 201213 r ta bílo červená kombinace je perfektní Pak je ještě zajímavá ta oranžovo modrá, takový nevšední
Duben 24, 201213 r Autor Under: Bohuzel tema uz neexistuje, ted tu je toto jozzi: Tak to jsem rad, budu o ni pecovat, jako o vlastni baris: souhlas Ta oranzova proto, aby ladila s barvou Tangerin ))
Duben 24, 201213 r to doufam , je to šest let moji prace mam ji radši než přitelkyni ,a taky do ni vic investuju ,to viš benzin je drahej jinak ten posledni sup je echtovni
Duben 24, 201213 r Autor jozzi: delam to bohuzel uplne stejne, pritelkyne si obcas stezuje....marne baris: krom te barvy tam byla jeste jedna vymozenost, ze pri otoceni klickem se rozsvitily rucicky - mel totiz DL Pitris K: musim jen souhlasit mozna nekde najdu svuj podsvit s DL ))
Duben 24, 201213 r Autor Jasne ze slo U tebe pokud se nepletu to jde primo nakodovat. Ikdyz u classiku ted nevim, kdyztak by jsi mel pridavny okruh pro rucicky
Duben 24, 201213 r tak žeby nakonec ten maxik ? ale to bych i tak musel přidat pp a to už bude paaaalka
Duben 24, 201213 r Autor Myslim, ze to jde i u levnejsich budiku Ale jak rikam, na FI to je resene zvlastnim okruhem, udelalo by se to stejne
Duben 24, 201213 r však to najdeš klid , ja už mam inspirace dost ,vim jak to ma vypadat a bude to pecka
Duben 24, 201213 r Ne , tak normalně nemam slov , to jeněco ,ty ručičky s displeji a k tomu kontrolka ;, jen u mně do červena , ručičky musi byt červene
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.