s-talker Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Zdravím všechny členy fóra. Většina z Vás už mě zná, pro ty ostatní jsem založil tuto sekci, kde budu postupně vkládat různé změny podsvitu - jen dodám, že všechny jsou ode mě. Můžete si vybrat podle různých kombinací právě tu svoji. Víceméně je toto téma pro inspiraci, případně se nebráním různým otázkám - pokud se nebude jednat o konkurenci samozřejmě . Sami můžete poradit ostatním se změnou, výběrem barev, jaké ručičky jsou právě IN a mnoho dalšího, prostě vše co se podsvícení týká patří nyní sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Na todle to tema jsem čekal a čekam na foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 (editace) Prvni varka - Fabia I, barva modro-bila Octavia I, barva cerveno-bila Superb I, barva modro-cervena Fabia I RS, cerveno-bila Fabia I, cerveno-bila Octavia I, modro-cervena Fabia I, oranzovo-modra Passat B5.5, bilo-cervena SuperB I, modro-cervena Tak pro dnesek snad staci )) Editováno: 24. Duben 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 ten pašik je nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Moc pěkné,smekám...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 (editace) Moje rec Pridam jeste neco: Octavia I, bilo-cervena SuperB I, bilo-cervena Kvalita fotek je slaba - foceno jeste stary mobilem LG, nebo low end fotakem Editováno: 24. Duben 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 ta bílo červená kombinace je perfektní Pak je ještě zajímavá ta oranžovo modrá, takový nevšední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Moc pěkná práce. Btw ten odkaz "více zde" nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Marku ,tedka vidim že beruška bude v dobrych rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Under: Bohuzel tema uz neexistuje, ted tu je toto jozzi: Tak to jsem rad, budu o ni pecovat, jako o vlastni baris: souhlas Ta oranzova proto, aby ladila s barvou Tangerin )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 to doufam , je to šest let moji prace mam ji radši než přitelkyni ,a taky do ni vic investuju ,to viš benzin je drahej jinak ten posledni sup je echtovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 tak to s tou oranžovou tangerin musí bejt paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 to poslední bílo - červené je luxuuuuus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 jozzi: delam to bohuzel uplne stejne, pritelkyne si obcas stezuje....marne baris: krom te barvy tam byla jeste jedna vymozenost, ze pri otoceni klickem se rozsvitily rucicky - mel totiz DL Pitris K: musim jen souhlasit mozna nekde najdu svuj podsvit s DL )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 a šlo by to i u mně , žeby mi svitily při dennich jen ručičky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Jasne ze slo U tebe pokud se nepletu to jde primo nakodovat. Ikdyz u classiku ted nevim, kdyztak by jsi mel pridavny okruh pro rucicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 bomba ,ale myslim žeby to vyřešila full komfortka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Neni to je vec panelu pristroju, na to nema komfortka vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 tak žeby nakonec ten maxik ? ale to bych i tak musel přidat pp a to už bude paaaalka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Myslim, ze to jde i u levnejsich budiku Ale jak rikam, na FI to je resene zvlastnim okruhem, udelalo by se to stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Perfektni , jak sis všiml tak mam ekstra denni tak by bylo i ekstra denni uvnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Ja jsem si udelal i kontrolku Marne hledam fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 však to najdeš klid , ja už mam inspirace dost ,vim jak to ma vypadat a bude to pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Mam to Koukam pred dvema roky jsem mel 85tkm...kde jsou ty casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Ne , tak normalně nemam slov , to jeněco ,ty ručičky s displeji a k tomu kontrolka ;, jen u mně do červena , ručičky musi byt červene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.