jozzi Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Tak bysme mohli pokracovat ve vcerejsi diskuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 No něco o té akci pro stého zájemce :-D Tak mě napadlo.. měnil jste někdo už podsvícení u handsfree Parrot CK3100? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Kdybych udelal takovou akci, tak chce byt kazdy numero 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 ja budu klidne 101 a udelam si dalmatin fleky S tim parrotem. Displej by sel, cudle nikoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2012 (editace) Byl by nekdo na podsvit v Jiznich Cechach? Editováno: 7. Září 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Ja se hlasim pro MS kraj, coz mi rika zebysme se pak mohli domluvitna tom kdy se stavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Na sraze dame rec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 A topinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 V marketu mají topinky? Nebo se místo změnilo? Topinku bych dal taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2012 To je jenom zachytny bod Mame sraz u restaurace )) Na topinku se tesim, uz jsem se obetoval a byl ji vyzkouset za vas a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Velké díky Markovi!!!! Bílý podsvit ... při denním svícení - svítí ručičky rychloměru a otáčkoměru luxusní věc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Marku co na to řikas ? docela pěknee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 To sis vyrobil? Dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 ne nevyrobil jen te inspiruji je to od nejakeho kluka z OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Obavam se, ze by to prodrazilo cenu podsvitu, navic je na zmenu podsvitu vetsina OI s Climatronikem. Ale diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richmond21 Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 (editace) caaaaaaau, prosimte nenapsal by si mi jaky diody na ten podsvit pouzivas? hrozne se mi libi jak to ma Tom007. staci mi jen diody na budiky, diky:) Editováno: 12. Říjen 2012, autor: richmond21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Diody jsou SMD 1206, nebo SMD 1210. Pokud ma nekdo zajem, piste, cas leti a za mesic uz snad budu mimo MS kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 a pojedeš směr Praha?? mě to zatím asi nevyjde, abych ti poslal budíky, potřebuji auto ob 2 dny, ale pokud sem nepojedeš, přes zimu, už snad bude klidněji, tak ti je pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Marku neco ti tady dam jestly muuzu mel to piskot a je to hodne zajimave neco pro milovníky F II+ručičky CC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Libor: vypadaji krasne a s tema rucickama bomba Mit FII, tak bych do toho hned sel Pro ostatni, co by chteli neco podobneho, tak urcite neni problem Standis: jedu tam v utery, pak se uvidi...dobre dame si jeste vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 ted v uterý?? a jak dlouho tu budeš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 neco pro milovniky a clena kemar budiky z O2 FL+ručičky CC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Standis: nejdriv jedu do MB a od 14hod jsem v Praze...do kolika nevim, budu dodelavat Maxika na A6, tak se muzes stavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 tak to asi neklapne, já budu cca do 20 v práci. to už asi budeš pryč, co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 JJ pocitam nejpozdeji v 5hod odjet zpet. Tak budu tam asi casteji, takze neni problem potom to uskutecnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.