Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Marku vyměnil jsem PP za MaxiDot a chtěl jsem to tak nechat ale jak to vidím ... takto bsi mě pěkně naštval .... začínám opět uvažovat o změně podsvitu a výměně ručiček ... sakra ... to jsem neměl vidět :D :D

Vloženo

Marku teď to má zelený podsvit a bílé ručičky .... možná by nemuselo vypadat blbě bílý podsvit a zelené ručičky (jakože zachovat nějaký škodovácký styl) - co ty na to ??? .... ale jinak pokud bych měl volit .... tak buď celé bílé budíky nebo bílý podsvit a červené ručičky z GTi ... jako jozzi ... sakra .... už vím nad čím teď budu kutit ..... díky :D :D

Vloženo

Máš pravdu ... půjdu do toho ... ale postupně .... teď jsem vysolil za přední brzdy ... teď dám nějaké prachy za barvy .... pak chci hodit do folie tu masku + možná ten zadek jestli to půjde ... a pak příjdou na řadu budíky ;)

Vloženo (editace)

Marku díky za tip a názor ... ale jak jsem psal .... teď šly nějaké peníze do brzd + ještě nějaké drobné investice .... tak musím chvilku vydržet ... ať taky manželka moc neremcá :D :D

Tak celé bílé budou super ... ale nedokážu si představit jak dobře nebo blbě by vypadalo to bílé podsvícení a zelené ručičky ??? Asi nemáš foto takové kombinace???

Editováno: , autor: Tom077
Vloženo

Děkuji , ja si už postupně zařizuju čas , jinak ručičky mam dvě :D hlavně mě štve ukazatel teploty vody :D ale co se da dělat, jinak jak jsi poslal ty z rooma , tak ty mi zuztanou :D takove v tuto chvili vlastnim :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...