Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Aha tak na ty zapomen, ty by jsi nepotreboval :D Ohledne tech z Pola, ja to s nim poresim, je ze SK, tak leda by to poslal postou a penize by jsi mu prevedl na ucet, nebo ode me pres PayPal. To jeste proberem ;)

Perfektně, diky ,moc,tedka musim dořešit čas , hlavně ve firmě , a fičim k Tobě ;) pak si skočim na steaka do vytopny :D snad už maj zahradku otevřenou :D

• Autor

Dneska jsem jel kolem Vytopny, ale.................. vubec sem se nedival :D

Marku maj tam perfektni steaky s grilovanou zeleninkou a spenatovym dipem ,no labuznicka delikatesa :D jo a sorry za OT :D

• Autor

Ne uplne vpohode, to patri k podsvitu :D Perfekt jidlo je ve Dvore v Olsinach, ted jsem tam byl na veceri ;)

Hele tak to neznam :D jinak maš pravdu , hladovej člověk nic neuděla :D nejdřim se musi najist ,napit a pak teprv pracovat :D

• Autor

Skocime tam nekdy na pokec :D Bez dobreho jidla a kafe se neda pracovat :D

určitě ,a maj i čepovaneho birelka ;) mysli i na nas řidiče ;) a kafe to je pro mně jak voda , bez toho se neobejdu :D

• Autor

Jeee tak to nevim :( Od te doby co mame Tassimo, tak porad mackam tlacitko :D

viš že jsem si to musel vyguglovat :D co to vlastne je :D ja musim mit na rozjeti na rano turka z osmi lziček ,v praci řikaj že misto toho abych to pil tak by s tim šlo polepit diry v cestě :D

• Autor

Takze grunt s trochou vody jo? :D Vzdyt to davaji porad v reklame, nerikej ze je nesledujes :D

Ty ja Ti televizi vidim snad jen o vikendu a to ještě tak že je v obyvaku :D , ja jsem budto v praci ,na zahradě a nebo tady :D

a grunt to je zaklad, fakt s tim začnu asi asfaltovat :D

• Autor

Dobre delas, vse lepsi nez telka ;)

Mohl by jsi mi vyasfaltovat prijezdovou cestu :D

pozbiram grunt a stavim se , vodu z rybniku a asfaltik jak se patři :D ... Ty ja se jednou naštval při zpravach a od te doby raději sedim někde jinde , třeba tedka jsem v garaži :D

• Autor

Taky mam v garazi internet :D Jednu wifi jsem nasmeroval na garaz, takze perfektni signal a muze se pracovat porad :)

Kdyztak dal to poresime v hospode, ok? Nahodim tu nejaky podsvity, at to neni az tak free tema :D

• Autor

Trosku mi tu chybi nejaka ta OII ;)

Octavia II, bilo-cervena

post-1940-0-24702300-1335438213_thumb.jp

• Autor

Modro-bily maxidot

post-1940-0-06338800-1335438316_thumb.jp

Moje zadni svetla - LED

post-1940-0-62720500-1335438374_thumb.jp

Moje zadni svetla - zarovky :)

post-1940-0-06433100-1335438391_thumb.jp

kua ,tak ty zadni maji šmrnc , a ted vim že bys mi mohl pomoct s jednou vyhytavkou ;) jinak ta okta neni od Adlerose?

• Autor

Povidej jakou? :) Jojo myslim, ze to je Adlerosova Octa...ikdyz mel jsem jich ted vic a vsechny byly podobne ;)

No vypadaji jak jeho :D no rad bych při denich rozsvitil kousek zadnich , takovou pulku cečka aby to vypadalo jak ružky ;)

• Autor

Tak ja si rikal co nebudes chtit za slozitost a ty takovou prkotinu? :D

Pro Tebe prkotina , pro mně věc kterou nezvladnu :D s elektrikou kamarad nejsem :D a to mam papiry na silnoproud :D

a to může teda při denních svítit i něco vzádu, nebo jak je to s těma našima zákonama? :D

viš že ja ani nevim ,ale už mě štvou ti lidi co na mě troubi at si rozsvitim :D

to se mi ještě nestalo, spíš mě baví koukat po lidech co jedou proti mě, jak některý koukaj s otevřenou pusou :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.