Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Aha tak na ty zapomen, ty by jsi nepotreboval :D Ohledne tech z Pola, ja to s nim poresim, je ze SK, tak leda by to poslal postou a penize by jsi mu prevedl na ucet, nebo ode me pres PayPal. To jeste proberem ;)

Perfektně, diky ,moc,tedka musim dořešit čas , hlavně ve firmě , a fičim k Tobě ;) pak si skočim na steaka do vytopny :D snad už maj zahradku otevřenou :D

• Autor

Dneska jsem jel kolem Vytopny, ale.................. vubec sem se nedival :D

Marku maj tam perfektni steaky s grilovanou zeleninkou a spenatovym dipem ,no labuznicka delikatesa :D jo a sorry za OT :D

• Autor

Ne uplne vpohode, to patri k podsvitu :D Perfekt jidlo je ve Dvore v Olsinach, ted jsem tam byl na veceri ;)

Hele tak to neznam :D jinak maš pravdu , hladovej člověk nic neuděla :D nejdřim se musi najist ,napit a pak teprv pracovat :D

• Autor

Skocime tam nekdy na pokec :D Bez dobreho jidla a kafe se neda pracovat :D

určitě ,a maj i čepovaneho birelka ;) mysli i na nas řidiče ;) a kafe to je pro mně jak voda , bez toho se neobejdu :D

• Autor

Jeee tak to nevim :( Od te doby co mame Tassimo, tak porad mackam tlacitko :D

viš že jsem si to musel vyguglovat :D co to vlastne je :D ja musim mit na rozjeti na rano turka z osmi lziček ,v praci řikaj že misto toho abych to pil tak by s tim šlo polepit diry v cestě :D

• Autor

Takze grunt s trochou vody jo? :D Vzdyt to davaji porad v reklame, nerikej ze je nesledujes :D

Ty ja Ti televizi vidim snad jen o vikendu a to ještě tak že je v obyvaku :D , ja jsem budto v praci ,na zahradě a nebo tady :D

a grunt to je zaklad, fakt s tim začnu asi asfaltovat :D

• Autor

Dobre delas, vse lepsi nez telka ;)

Mohl by jsi mi vyasfaltovat prijezdovou cestu :D

pozbiram grunt a stavim se , vodu z rybniku a asfaltik jak se patři :D ... Ty ja se jednou naštval při zpravach a od te doby raději sedim někde jinde , třeba tedka jsem v garaži :D

• Autor

Taky mam v garazi internet :D Jednu wifi jsem nasmeroval na garaz, takze perfektni signal a muze se pracovat porad :)

Kdyztak dal to poresime v hospode, ok? Nahodim tu nejaky podsvity, at to neni az tak free tema :D

• Autor

Trosku mi tu chybi nejaka ta OII ;)

Octavia II, bilo-cervena

post-1940-0-24702300-1335438213_thumb.jp

• Autor

Modro-bily maxidot

post-1940-0-06338800-1335438316_thumb.jp

Moje zadni svetla - LED

post-1940-0-62720500-1335438374_thumb.jp

Moje zadni svetla - zarovky :)

post-1940-0-06433100-1335438391_thumb.jp

kua ,tak ty zadni maji šmrnc , a ted vim že bys mi mohl pomoct s jednou vyhytavkou ;) jinak ta okta neni od Adlerose?

• Autor

Povidej jakou? :) Jojo myslim, ze to je Adlerosova Octa...ikdyz mel jsem jich ted vic a vsechny byly podobne ;)

No vypadaji jak jeho :D no rad bych při denich rozsvitil kousek zadnich , takovou pulku cečka aby to vypadalo jak ružky ;)

• Autor

Tak ja si rikal co nebudes chtit za slozitost a ty takovou prkotinu? :D

Pro Tebe prkotina , pro mně věc kterou nezvladnu :D s elektrikou kamarad nejsem :D a to mam papiry na silnoproud :D

a to může teda při denních svítit i něco vzádu, nebo jak je to s těma našima zákonama? :D

viš že ja ani nevim ,ale už mě štvou ti lidi co na mě troubi at si rozsvitim :D

to se mi ještě nestalo, spíš mě baví koukat po lidech co jedou proti mě, jak některý koukaj s otevřenou pusou :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.