Duben 25, 201213 r Autor Aha tak na ty zapomen, ty by jsi nepotreboval Ohledne tech z Pola, ja to s nim poresim, je ze SK, tak leda by to poslal postou a penize by jsi mu prevedl na ucet, nebo ode me pres PayPal. To jeste proberem
Duben 25, 201213 r Perfektně, diky ,moc,tedka musim dořešit čas , hlavně ve firmě , a fičim k Tobě pak si skočim na steaka do vytopny snad už maj zahradku otevřenou
Duben 25, 201213 r Marku maj tam perfektni steaky s grilovanou zeleninkou a spenatovym dipem ,no labuznicka delikatesa jo a sorry za OT
Duben 25, 201213 r Autor Ne uplne vpohode, to patri k podsvitu Perfekt jidlo je ve Dvore v Olsinach, ted jsem tam byl na veceri
Duben 25, 201213 r Hele tak to neznam jinak maš pravdu , hladovej člověk nic neuděla nejdřim se musi najist ,napit a pak teprv pracovat
Duben 25, 201213 r určitě ,a maj i čepovaneho birelka mysli i na nas řidiče a kafe to je pro mně jak voda , bez toho se neobejdu
Duben 25, 201213 r viš že jsem si to musel vyguglovat co to vlastne je ja musim mit na rozjeti na rano turka z osmi lziček ,v praci řikaj že misto toho abych to pil tak by s tim šlo polepit diry v cestě
Duben 25, 201213 r Autor Takze grunt s trochou vody jo? Vzdyt to davaji porad v reklame, nerikej ze je nesledujes
Duben 25, 201213 r Ty ja Ti televizi vidim snad jen o vikendu a to ještě tak že je v obyvaku , ja jsem budto v praci ,na zahradě a nebo tady a grunt to je zaklad, fakt s tim začnu asi asfaltovat
Duben 25, 201213 r Autor Dobre delas, vse lepsi nez telka Mohl by jsi mi vyasfaltovat prijezdovou cestu
Duben 25, 201213 r pozbiram grunt a stavim se , vodu z rybniku a asfaltik jak se patři ... Ty ja se jednou naštval při zpravach a od te doby raději sedim někde jinde , třeba tedka jsem v garaži
Duben 25, 201213 r Autor Taky mam v garazi internet Jednu wifi jsem nasmeroval na garaz, takze perfektni signal a muze se pracovat porad Kdyztak dal to poresime v hospode, ok? Nahodim tu nejaky podsvity, at to neni az tak free tema
Duben 26, 201213 r kua ,tak ty zadni maji šmrnc , a ted vim že bys mi mohl pomoct s jednou vyhytavkou jinak ta okta neni od Adlerose?
Duben 26, 201213 r Autor Povidej jakou? Jojo myslim, ze to je Adlerosova Octa...ikdyz mel jsem jich ted vic a vsechny byly podobne
Duben 26, 201213 r No vypadaji jak jeho no rad bych při denich rozsvitil kousek zadnich , takovou pulku cečka aby to vypadalo jak ružky
Duben 26, 201213 r Pro Tebe prkotina , pro mně věc kterou nezvladnu s elektrikou kamarad nejsem a to mam papiry na silnoproud
Duben 26, 201213 r a to může teda při denních svítit i něco vzádu, nebo jak je to s těma našima zákonama?
Duben 26, 201213 r to se mi ještě nestalo, spíš mě baví koukat po lidech co jedou proti mě, jak některý koukaj s otevřenou pusou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.