Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Aha tak na ty zapomen, ty by jsi nepotreboval :D Ohledne tech z Pola, ja to s nim poresim, je ze SK, tak leda by to poslal postou a penize by jsi mu prevedl na ucet, nebo ode me pres PayPal. To jeste proberem ;)

Vloženo

viš že jsem si to musel vyguglovat :D co to vlastne je :D ja musim mit na rozjeti na rano turka z osmi lziček ,v praci řikaj že misto toho abych to pil tak by s tim šlo polepit diry v cestě :D

Vloženo

Ty ja Ti televizi vidim snad jen o vikendu a to ještě tak že je v obyvaku :D , ja jsem budto v praci ,na zahradě a nebo tady :D

a grunt to je zaklad, fakt s tim začnu asi asfaltovat :D

Vloženo

pozbiram grunt a stavim se , vodu z rybniku a asfaltik jak se patři :D ... Ty ja se jednou naštval při zpravach a od te doby raději sedim někde jinde , třeba tedka jsem v garaži :D

Vloženo

Taky mam v garazi internet :D Jednu wifi jsem nasmeroval na garaz, takze perfektni signal a muze se pracovat porad :)

Kdyztak dal to poresime v hospode, ok? Nahodim tu nejaky podsvity, at to neni az tak free tema :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...