s-talker Vloženo 25. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Aha tak na ty zapomen, ty by jsi nepotreboval Ohledne tech z Pola, ja to s nim poresim, je ze SK, tak leda by to poslal postou a penize by jsi mu prevedl na ucet, nebo ode me pres PayPal. To jeste proberem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Perfektně, diky ,moc,tedka musim dořešit čas , hlavně ve firmě , a fičim k Tobě pak si skočim na steaka do vytopny snad už maj zahradku otevřenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Dneska jsem jel kolem Vytopny, ale.................. vubec sem se nedival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Marku maj tam perfektni steaky s grilovanou zeleninkou a spenatovym dipem ,no labuznicka delikatesa jo a sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Ne uplne vpohode, to patri k podsvitu Perfekt jidlo je ve Dvore v Olsinach, ted jsem tam byl na veceri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Hele tak to neznam jinak maš pravdu , hladovej člověk nic neuděla nejdřim se musi najist ,napit a pak teprv pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Skocime tam nekdy na pokec Bez dobreho jidla a kafe se neda pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 určitě ,a maj i čepovaneho birelka mysli i na nas řidiče a kafe to je pro mně jak voda , bez toho se neobejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Jeee tak to nevim Od te doby co mame Tassimo, tak porad mackam tlacitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 viš že jsem si to musel vyguglovat co to vlastne je ja musim mit na rozjeti na rano turka z osmi lziček ,v praci řikaj že misto toho abych to pil tak by s tim šlo polepit diry v cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Takze grunt s trochou vody jo? Vzdyt to davaji porad v reklame, nerikej ze je nesledujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Ty ja Ti televizi vidim snad jen o vikendu a to ještě tak že je v obyvaku , ja jsem budto v praci ,na zahradě a nebo tady a grunt to je zaklad, fakt s tim začnu asi asfaltovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Dobre delas, vse lepsi nez telka Mohl by jsi mi vyasfaltovat prijezdovou cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 pozbiram grunt a stavim se , vodu z rybniku a asfaltik jak se patři ... Ty ja se jednou naštval při zpravach a od te doby raději sedim někde jinde , třeba tedka jsem v garaži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Taky mam v garazi internet Jednu wifi jsem nasmeroval na garaz, takze perfektni signal a muze se pracovat porad Kdyztak dal to poresime v hospode, ok? Nahodim tu nejaky podsvity, at to neni az tak free tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Trosku mi tu chybi nejaka ta OII Octavia II, bilo-cervena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Modro-bily maxidot Moje zadni svetla - LED Moje zadni svetla - zarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 kua ,tak ty zadni maji šmrnc , a ted vim že bys mi mohl pomoct s jednou vyhytavkou jinak ta okta neni od Adlerose? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Povidej jakou? Jojo myslim, ze to je Adlerosova Octa...ikdyz mel jsem jich ted vic a vsechny byly podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 No vypadaji jak jeho no rad bych při denich rozsvitil kousek zadnich , takovou pulku cečka aby to vypadalo jak ružky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Tak ja si rikal co nebudes chtit za slozitost a ty takovou prkotinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Pro Tebe prkotina , pro mně věc kterou nezvladnu s elektrikou kamarad nejsem a to mam papiry na silnoproud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 a to může teda při denních svítit i něco vzádu, nebo jak je to s těma našima zákonama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 viš že ja ani nevim ,ale už mě štvou ti lidi co na mě troubi at si rozsvitim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 to se mi ještě nestalo, spíš mě baví koukat po lidech co jedou proti mě, jak některý koukaj s otevřenou pusou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.