s-talker Vloženo 8. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Presne tak, po otoceni klickem budou svitit rucicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 (editace) hele hele to mě zajima taky aby mi svítily jen ručičky na OII to taky umíme? Editováno: 8. Květen 2012, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 (editace) jj musi to jit tu mam u O2 FL Editováno: 8. Květen 2012, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Luxusní,škoda že OII předface neumí to protočení ručiček pak už by tomu nic nechybělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 tak to by se libilo i mně ,ale u fll před fl bohužel , ale svitici ručičky při dennim mi stači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Libor: ty mas OI tour ze? U tebe si ted nejsem jisty, pokud vim tak to nejde kodovanim, ale pridanim druheho obvodu pro rucicky samotne - trosku slozitejsi, ale vysledek stejny Adam: u tebe to jde primo kabelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 (editace) ja budu rad kdyz mi to bude svitit pri dennim sviceni a Jirina5 to chce taky .... protoze denni sviceni sviti a jirka se nemuze divat na zhasle budiky pri Marku: jj O1 tour Editováno: 8. Květen 2012, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Jestli to stihnu, tak bych mohl odchytit jednotlive prikazy po CAN sbernici a vytvorit modul, ktery by je odeslal po otoceni klickem a protoceni by bylo na svete, ale je ted na to hodne malo casu Luxusní,škoda že OII předface neumí to protočení ručiček pak už by tomu nic nechybělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Marku tak to by bylo super,co to kódování nedíval ses na to? Jinak na ten VAG sem ti poslal odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Diky, poslal jsem ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 No Maro ... je mi jasné,že moje Fabi se u tebe taky ukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Libi se ti rucicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Maro, ty svítící ručičky při denním svícení ... dobrá záležitost!!! Líbí!!! Jde to i u FII před FL?? Jinak bych asi nechal udělat bílý podsvit a červené ručičky (Polo GTi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Jasne ze to jde, bila a rucicky GTi budou super, taky jsem to tak mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Maro ...super Už teď se těším ... akorát musím trochu pošetřit a sehnat Polo GTi ručičky (nebo ty máš možnost???) a jsem u tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 No jednu sadu bych mohl sehnat, uz jsem to sice rikal jozzimu, ale ten to asi neresi Tak zkus napsat uzivateli stenly - tomu jsem odlozil sadu z Roomstera a chce prodat sve GTi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 JJ jozzi řeší maxíka co??? a nebude on chtít rovnou předělat podsvit a vyměnit ručičky?? Kdyby je jozzi nechtěl,vemu je od tebe,jinak napíšu stenlymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Ma je prave jeste Stenly On by mi je privezl, az tu poveze auto na zmenu podsvitu Takze leda to poresit pres postu drive - nejaky klasiky rucicky ma urcite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Maro .. díky za info ... napíšu mu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Ja ty rucicky z gti chci ale do maxika , to uz se pak udela najednou s podsvitem no ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 jozzi ty potrebujes jen dve rucicky ze? Hele tak si je rozdelte mezi sebou, jedna sada pro dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Marku uz 4 , tak neneham maxika poloprazdneho jinak poslal jsem Ti link do sz zda se to k necemu hodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Jooo vlastne, tak to asi uz neklapne Link mi bohuzel neprisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Poslu vecer znova , a ty srajfky mas jen dve ? kdyztak mam dojem ze i libor neco prodaval , tak se poptam u nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Ja rucicky nemam, mam doma jen Room 4 rucicky, ale stenly ma 4ks z Polo GTi Jen vas smeruju jinak kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.