Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Presne tak, po otoceni klickem budou svitit rucicky ;)

hele hele to mě zajima taky aby mi svítily jen ručičky :) na OII to taky umíme? :kol-31:

Upraveno od ADLERos

jj musi to jit tu mam u O2 FL

post-41569-0-11410100-1336497482_thumb.j

Upraveno od libor.kratas

Luxusní,škoda že OII předface neumí to protočení ručiček :( pak už by tomu nic nechybělo :)

tak to by se libilo i mně ,ale u fll před fl bohužel , ale svitici ručičky při dennim mi stači :D

• Autor

Libor: ty mas OI tour ze? U tebe si ted nejsem jisty, pokud vim tak to nejde kodovanim, ale pridanim druheho obvodu pro rucicky samotne - trosku slozitejsi, ale vysledek stejny ;)

Adam: u tebe to jde primo kabelem ;)

ja budu rad kdyz mi to bude svitit pri dennim sviceni a Jirina5 to chce taky .... protoze denni sviceni sviti a jirka se nemuze divat na zhasle budiky :D pri

Marku: jj O1 tour

Upraveno od libor.kratas

• Autor

Jestli to stihnu, tak bych mohl odchytit jednotlive prikazy po CAN sbernici a vytvorit modul, ktery by je odeslal po otoceni klickem a protoceni by bylo na svete, ale je ted na to hodne malo casu :(

Luxusní,škoda že OII předface neumí to protočení ručiček :( pak už by tomu nic nechybělo :)

Marku tak to by bylo super,co to kódování nedíval ses na to?

Jinak na ten VAG sem ti poslal odkaz :kol-47:

• Autor

Diky, poslal jsem ti SZ :)

No Maro ... je mi jasné,že moje Fabi se u tebe taky ukáže :kol-47:

• Autor

Libi se ti rucicky? :)

Maro, ty svítící ručičky při denním svícení ... dobrá záležitost!!! :kol-47: Líbí!!! :)

Jde to i u FII před FL?? Jinak bych asi nechal udělat bílý podsvit a červené ručičky (Polo GTi) ;)

• Autor

Jasne ze to jde, bila a rucicky GTi budou super, taky jsem to tak mel ;)

Maro ...super :kol-47:

Už teď se těším ... akorát musím trochu pošetřit a sehnat Polo GTi ručičky (nebo ty máš možnost???) :D a jsem u tebe ;)

• Autor

No jednu sadu bych mohl sehnat, uz jsem to sice rikal jozzimu, ale ten to asi neresi ;)

Tak zkus napsat uzivateli stenly - tomu jsem odlozil sadu z Roomstera a chce prodat sve GTi :)

JJ jozzi řeší maxíka co??? :D a nebude on chtít rovnou předělat podsvit a vyměnit ručičky??

Kdyby je jozzi nechtěl,vemu je od tebe,jinak napíšu stenlymu

• Autor

Ma je prave jeste Stenly ;) On by mi je privezl, az tu poveze auto na zmenu podsvitu :)

Takze leda to poresit pres postu drive - nejaky klasiky rucicky ma urcite.

Maro .. díky za info ... napíšu mu ;)

Ja ty rucicky z gti chci :D ale do maxika , to uz se pak udela najednou s podsvitem no ni ;)

• Autor

jozzi ty potrebujes jen dve rucicky ze? Hele tak si je rozdelte mezi sebou, jedna sada pro dva :D

Marku uz 4 , tak neneham maxika poloprazdneho :D jinak poslal jsem Ti link do sz ;) zda se to k necemu hodi :D

• Autor

Jooo vlastne, tak to asi uz neklapne ;) Link mi bohuzel neprisel :(

Poslu vecer znova , a ty srajfky mas jen dve ? ;) kdyztak mam dojem ze i libor neco prodaval , tak se poptam u nej ;)

• Autor

Ja rucicky nemam, mam doma jen Room 4 rucicky, ale stenly ma 4ks z Polo GTi ;)

Jen vas smeruju jinak kluci :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.