Květen 8, 201213 r hele hele to mě zajima taky aby mi svítily jen ručičky na OII to taky umíme? Upraveno Květen 8, 201213 r od ADLERos
Květen 8, 201213 r Luxusní,škoda že OII předface neumí to protočení ručiček pak už by tomu nic nechybělo
Květen 8, 201213 r tak to by se libilo i mně ,ale u fll před fl bohužel , ale svitici ručičky při dennim mi stači
Květen 8, 201213 r Autor Libor: ty mas OI tour ze? U tebe si ted nejsem jisty, pokud vim tak to nejde kodovanim, ale pridanim druheho obvodu pro rucicky samotne - trosku slozitejsi, ale vysledek stejny Adam: u tebe to jde primo kabelem
Květen 8, 201213 r ja budu rad kdyz mi to bude svitit pri dennim sviceni a Jirina5 to chce taky .... protoze denni sviceni sviti a jirka se nemuze divat na zhasle budiky pri Marku: jj O1 tour Upraveno Květen 8, 201213 r od libor.kratas
Květen 8, 201213 r Autor Jestli to stihnu, tak bych mohl odchytit jednotlive prikazy po CAN sbernici a vytvorit modul, ktery by je odeslal po otoceni klickem a protoceni by bylo na svete, ale je ted na to hodne malo casu Luxusní,škoda že OII předface neumí to protočení ručiček pak už by tomu nic nechybělo
Květen 9, 201213 r Marku tak to by bylo super,co to kódování nedíval ses na to? Jinak na ten VAG sem ti poslal odkaz
Květen 9, 201213 r Maro, ty svítící ručičky při denním svícení ... dobrá záležitost!!! Líbí!!! Jde to i u FII před FL?? Jinak bych asi nechal udělat bílý podsvit a červené ručičky (Polo GTi)
Květen 9, 201213 r Maro ...super Už teď se těším ... akorát musím trochu pošetřit a sehnat Polo GTi ručičky (nebo ty máš možnost???) a jsem u tebe
Květen 9, 201213 r Autor No jednu sadu bych mohl sehnat, uz jsem to sice rikal jozzimu, ale ten to asi neresi Tak zkus napsat uzivateli stenly - tomu jsem odlozil sadu z Roomstera a chce prodat sve GTi
Květen 9, 201213 r JJ jozzi řeší maxíka co??? a nebude on chtít rovnou předělat podsvit a vyměnit ručičky?? Kdyby je jozzi nechtěl,vemu je od tebe,jinak napíšu stenlymu
Květen 9, 201213 r Autor Ma je prave jeste Stenly On by mi je privezl, az tu poveze auto na zmenu podsvitu Takze leda to poresit pres postu drive - nejaky klasiky rucicky ma urcite.
Květen 10, 201213 r Ja ty rucicky z gti chci ale do maxika , to uz se pak udela najednou s podsvitem no ni
Květen 10, 201213 r Autor jozzi ty potrebujes jen dve rucicky ze? Hele tak si je rozdelte mezi sebou, jedna sada pro dva
Květen 10, 201213 r Marku uz 4 , tak neneham maxika poloprazdneho jinak poslal jsem Ti link do sz zda se to k necemu hodi
Květen 10, 201213 r Poslu vecer znova , a ty srajfky mas jen dve ? kdyztak mam dojem ze i libor neco prodaval , tak se poptam u nej
Květen 10, 201213 r Autor Ja rucicky nemam, mam doma jen Room 4 rucicky, ale stenly ma 4ks z Polo GTi Jen vas smeruju jinak kluci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.