Márty'SP Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Zdravím,dnes jsem v kufru našel nějakou plastovou část 3B0 012 129A.Nevíte někdo co to je a kam to přesně patří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Je to držák palubního nářadí...heveru atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 5. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Díky za radu.A nevíš kam přesně se to má zahaknout nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Měl by to být držák asi v takové nějaké (možná polystyrenové) krabici, kde je rezervní kolo, hever a klíč....A funkce? Asi aby to drželo u sebe a nechrastilo. Ale nelámal bych si tím hlavu být Tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 5. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Tak je mi jasný že to není nic důležitýho.Jen jsem takovej detailista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.