KoubatomCZE Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Ahoj...mam problem...prestaly mi fungovat odstřikovače světel a vůbec si s tim nevim rady... a do servisu se mi to tahat nechce,protoze ty me zase natáhnou jako vždy... neměl ste nekdo zkušenost s opravou???? odstrikovace mi nevyjedou pri aktivaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.obr Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Koukni na pojistku jestli to nemá za sebou.Aspon teda u mě to tak bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reloaded1234 Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 ahoj, ja som s tym mal problem tiez. mne odislo relatko. ten system je celkom jednoduchy. na motorcek ide minus a plus spinane cez relatko a dalej na poistku. relatko spina centralna riadiaca jednotka. takze skontroluj poistku, relatko a ci ide plus na motorcek pri aktivacii. ak chces, mozem ti poskytnut schemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.