Vlady25 Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 Zdravim,robil som test akcnych clenov a rychlomer by sa mal nastavit presne na 100km/h a mne to vyliezlo na cca 103 km/h a aj podla gps na fabii mi ukazovalo o 5km menej a teraz na Superbe o 7-8 menej, budiky su podsvietene na cerveno takze asi ruzicky boli vyberane, da sa to nejako nastavit cez VAG aby to ukazovalo presne, nejaka korekcia a ked tak ako alebo len vybrat rucicku a znova nasadit? Este jedna otazka mimo temu, ake mate volnobezne otacky pri zohriatom motore na 1,9 TDI 96 kw, ja mam 800-850, nie je to vela? vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Ahoj.Koukám,že nejsem sám.Když srovnám rychlost s GPS a radarama po městech tak mi tachometr ukazuje taky o 8km/h méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 to MártyŚP: tak to je samozřejmé že tachometr ti neukazuje stejně jako gps.Je vždy dimenzován tak aby ukazoval víc než ve skutečnosti jedeš.Pokud to je jinak je to způsobeno třeba tím že máš větší kola a nebo naopka menší než jsou na auto předepsána.Ale je to normální jev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Jasně pochopil bych že bude ukazovat víc než jedu ale ukazuje méně a kola jsou 205/55 R16 jako jsou v TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 V tom případě kuchnout budíky a přesadit ručičku. Odchylka je do 80 km/h +5 a nad +8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.