Máslo_68 Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Předem se omlouvám, jestli to sem nepatří a prosím admina o přesunutí do správné sekce. Chtěl jsem se zeptat, jestli někomu neleží doma nebo dílně spínač do zámku 5 dveří. Bohužel mám upadlé kontakty. Koupil jsem zámek a spínač tam není. Trochu jsem googlil, ale zdá se, že není volně prodejný. Nechci to zadarmo. Dík za pomoc. P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Spinac sice nemam, ale... Nevim, jestli jsem se trefil, ale podle ETKY ma spinac u vika kufru cislo dilu 8D5 959 489 a stoji cca 250,- vc. DPH. Takze je prodejny a bude dostupny minimalne u skodovky. Takhle vypada: http://tinyurl.com/cyg99la Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máslo_68 Vloženo 13. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 (editace) Díky nemo, bylo to ono. I číslo souhlasilo a stojí 255,- Kč Editováno: 13. Červen 2012, autor: žralok citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.