Publikováno Červen 14, 201213 r Odcizena z neděle napondělí v 4:45 ráno a jela směr Česky Těšín, černá metla, 1,9tdi , kufr polepen samolepky mammut, DC, rockshox, alu kola 19'''inter action, v kůži předělaná na facelift !!!! za veškeré ifo díky Databáze Policie ČR: http://aplikace.policie.cz/patrani-vozidla/Detail.aspx?id=346774 Upraveno Červen 14, 201213 r od Arter
Červen 14, 201213 r Věřím, že i jménem naší celé "SUPÍ BANDY", bych Ti přál, aby se SUP našel, ale obávám se, že tam u Vás je příliš blízko lajna k Pšontkům a tak hrozí, že už je na díly někde u našich sousedů!? No naděje umírá poslední a snad se zadaří a najde se, držím palce!
Červen 14, 201213 r Tak to jsem ji videl dneska kolem 7 rano projizdet kolem moji prace kdyz jsem byl na cigarku , v polskem Tesine , jela smer bielsko. Je mi to lito ze podavam takove informace
Červen 14, 201213 r No trkla me ta maska a samolepky na zadku , akorat stala v kolone asi minutku zadkem ke mne , kurde kdybych vedel driv
Červen 14, 201213 r Autor v 7ráno kde přesně , policie má nějaké záběry z kamer z třince když mě ho kradli
Červen 14, 201213 r Nz, snad to pomuze , zitra jedu na vrakac do Jasienicy tak se po ceste budu koukat zda tam neni neco znameho
Červen 14, 201213 r Autor vše je asi na fotkách nic zvlášního , mohl jsem to tady taky dát o den dřív já vůl ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.