Arter Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 (editace) Odcizena z neděle napondělí v 4:45 ráno a jela směr Česky Těšín, černá metla, 1,9tdi , kufr polepen samolepky mammut, DC, rockshox, alu kola 19'''inter action, v kůži předělaná na facelift !!!! za veškeré ifo díky Databáze Policie ČR: http://aplikace.policie.cz/patrani-vozidla/Detail.aspx?id=346774 Editováno: 14. Červen 2012, autor: Arter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Věřím, že i jménem naší celé "SUPÍ BANDY", bych Ti přál, aby se SUP našel, ale obávám se, že tam u Vás je příliš blízko lajna k Pšontkům a tak hrozí, že už je na díly někde u našich sousedů!? No naděje umírá poslední a snad se zadaří a najde se, držím palce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Uz je v PL. Napis ake mala zabezpecenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Nemela nahodou i chrom v masce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arter Vloženo 14. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 chrom v masce měla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Tak to jsem ji videl dneska kolem 7 rano projizdet kolem moji prace kdyz jsem byl na cigarku , v polskem Tesine , jela smer bielsko. Je mi to lito ze podavam takove informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arter Vloženo 14. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 a byla pořád na těch kolech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 No trkla me ta maska a samolepky na zadku , akorat stala v kolone asi minutku zadkem ke mne , kurde kdybych vedel driv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arter Vloženo 14. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 v 7ráno kde přesně , policie má nějaké záběry z kamer z třince když mě ho kradli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Ulice stawowa 71 kolwm sparu v Tesine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arter Vloženo 14. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Nz, snad to pomuze , zitra jedu na vrakac do Jasienicy tak se po ceste budu koukat zda tam neni neco znameho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arter Vloženo 14. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 muj tel kdyby neco 775649863 budu vdecny za kazde info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Zapsal jsem si mela jeste nejake zvlastni znaky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arter Vloženo 14. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 vše je asi na fotkách nic zvlášního , mohl jsem to tady taky dát o den dřív já vůl .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 To bych hnedka rano volal policajty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.