Publikováno Červen 22, 201213 r Mohl by mi prosim nekdo z plynaru nebo uzivatelu napsat jaky vyrobce dela 70l nadrz s multiventilem vevnitr. Vsude nachazim jen 65l ale potreboval bych 70l. diky
Červen 22, 201213 r Jestli jde o Octavia Combi, tak otec má toroid 74l a kupodivu se mu tam prý vejde 64l PB ! To je na dojezd paráda. A přitom má stále rovné to druhé dno kufru... Co bych za to dal u Felicie, kde jezdím třeba i co 4 dny natankovat(max.31l)... Když jsem hledal multiventil, zvrchu není, musí být tedy nejspíš zespodu zakrytý víčkem uprostřed do výlisu pro rezervu. Zkusím zjistit výrobce, pro mě to bude taky aktuální - sháním pro sebe taky Octavii, do ní nejspíš BRC, ale chci taktéž takto velkou nádrž.
Červen 23, 201213 r Montujeme nádrže od 3 výrobců, v nabídce je mají všichni, nevidím v tom problém, spíš jaký prostor, kam se má nádrž dávat, ne každá nádrž do kteréhokoliv vozidla jde dle přání zákazníka naistalovat, někdy bohužel za cenu zvýšení plata v kufru....je to víceméně dle daného vozidla...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.