Publikováno Červenec 8, 201213 r Z nicoho nic mi zacala vrzgat kapota. Ked chytim masku a potiahnem ju trocha hore stlasne to vrzga. Aj za jazdy. Je tam trocha vola ked zatlacim na kapotu. Skusal som to aj prestriekat WD.40 ale nepomohlo. Da sa kapota nejako dotiahnut? Myslim zamok kapoty?
Červenec 9, 201213 r pokud tam máš vůli tak se zcela jistě dá kapota dotáhnout.Buď zámek trošinku vyšteluješ a nebo dorazy na kapotě.Když je trošku vykroutíš tak se bude zavírat líp.Ale to musíš vyzkoušet
Červenec 12, 201213 r Autor Diky za pomoc. Ani som nevedel ze tie gumicky sa daju stelovat. Je to uz vyriesene ale vrzganie trocha pocut uz len ked zatlacim na kapatu. Budem to musiet este doladit
Červenec 13, 201213 r Autor skusal som WD-40 ale nepomohlo...musim presne pozriet co tam vrzga a preco...predtym to nerobilo tak neviem...ale urcite to bude zamok kapoty...
Červenec 13, 201213 r možná místo WD bych zkusil nanést vazelínu.Taky mi to vrzalo když jsem na ni přitlačil,ale už je klid
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.