tomasmu Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Z nicoho nic mi zacala vrzgat kapota. Ked chytim masku a potiahnem ju trocha hore stlasne to vrzga. Aj za jazdy. Je tam trocha vola ked zatlacim na kapotu. Skusal som to aj prestriekat WD.40 ale nepomohlo. Da sa kapota nejako dotiahnut? Myslim zamok kapoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 pokud tam máš vůli tak se zcela jistě dá kapota dotáhnout.Buď zámek trošinku vyšteluješ a nebo dorazy na kapotě.Když je trošku vykroutíš tak se bude zavírat líp.Ale to musíš vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 12. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Diky za pomoc. Ani som nevedel ze tie gumicky sa daju stelovat. Je to uz vyriesene ale vrzganie trocha pocut uz len ked zatlacim na kapatu. Budem to musiet este doladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 no a nebo zkus ještě promazat ten zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 skusal som WD-40 ale nepomohlo...musim presne pozriet co tam vrzga a preco...predtym to nerobilo tak neviem...ale urcite to bude zamok kapoty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 možná místo WD bych zkusil nanést vazelínu.Taky mi to vrzalo když jsem na ni přitlačil,ale už je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.