_Denis_ Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 (editace) Zdravím všechny "podřízené" , nevím, zda se toto téma chytne, nicméně napadlo mě založit takovou malou zašívárnu pro všechny, na které tlačí šéf a potřebují si svou blbou náladu vylít mezi ostatní, abychom se tomu společně zasmáli a brali práci s nadhledem Mě, jakožto relativně novou posilu v práci, šéf komanduje v jednom kuse, ačkoli pracuji na 120% a mělo by se pracovat tak na 40% :'> Pokud se někdo přidá, můžeme se dělit o "historky" Editováno: 13. Červenec 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Ja mam podrizene a maj makat na 150% 120% je malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 mlč ty jsi ten, koho se tady bude pomlouvat :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Tak nademnou je jeste generalni ale ten neprudi , ten je hodnej , ten mi kupuje auticka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 (editace) to se někdo má Nade mnou je můj šéf oddělení a náš pan jednatel pro ČR. Jednatel je celkem OK, z počátku po nástupu trošku prudil, když jsem se ale polepšil, už tak 4 měsíce o něm nevím, zřejmě je spokojen. Ale můj kolega/vedoucí oddělení je prudič - když jsme spolu venku, je krotký jako kočička, přátelský. Jakmile se však dostane k mailu, vyčte mi i chlup na hlavě Editováno: 13. Červenec 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Ptá se vrcholový manažer shromážděných podřízených na jakémsi aktivu: "Umíte si představit, co bychom my všichni měli, kdyby každý z nás pracoval na 125%?" A z auditoria se ozve: "Jo, hovno a čtvrt...!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 áno, nechť je každý dobrý skutek po zásluze potrestán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.