Kvasnicatomas Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Ahoj, chci se zeptat, zda-li jste někdo řešil čistění rádia (optické čočky)? Při vložení CD do rádia se někdy CD chytne a někdy napíše CD erorr a vysune jej ven. Předpokládám, že to způsobuje prach na čočce, alespoň doma na HI-FI věži, to tak bylo a po vyčištění čočky bylo vše bylo OK. U autorádia je problém se dostat na čočku bez demontáže samotného rádia. Chtěl bych vyzkoušet čistící CD se štětečky (viz. příloha)... Ale nechtěl bych, aby se tam CD zaseklo a nemusel ho potom pracně vytahovat... Nemáte někdo s čistěním zkušenosti? Díky za odpověď. TK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Ahoj já tim čistim taky Nexuse a je to v klidu i když na ty čistící cd se dost nadává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvasnicatomas Vloženo 30. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Co je nexus ? A v jakém smyslu se na CD nadává? Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Na vycistenie pouzi cistiace CD. Stoji to par korun. cca 100Kc. link: http://www.alza.cz/media-cd-dvd/cistiace-cd-a-dvd/18848683.htm?lang=CZ NEXUS je autoradio original SKODA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snorky Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 a když to vyčistíš, čte ti to potom i přepalované cd? protože mám taky Nexus a čte mi pouze orig. cd s hudbou a přepalované mi nechce načíst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gruchy Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) čaf, skus napalovať CD menšou rychlosťou napr 16x Editováno: 7. Květen 2013, autor: gruchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.