Ondrero Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Kucí poraďte jakou mám dát černou barvu na lišty,difuzor,střechu a křídlo.... Může být černá metalíza? Nebo radši klavírově černou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Asi bych tam dal metlu...Na křídlo se hodí i jen barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Už jsem si pořídil černou metlu 9910 Tak jsem zvědav na výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 To je ta nejkrásnější barva na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Jen do té doby, než ji budeš chtít čistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Právě na špínu a horko v létě to bude na pytel...Ale co bych pro imidž neudělal :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.