jirka.skoda.1:8T Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 ahoj panove. mam takovej dotaz. kamarad ma superba 2 rv 2008 a ma v nem columbuse ale nejdou mu v nem SD a SDHC karty. nejaka rada jak to zprovoznit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 pise mi to chyba SD pameti prosim zkontrolujte SD kartu. a muzu dat jen OK nic vic a dla to jak u SDHC pameti tak u SD zkousel sem obe... kdyz dam mini sdhc kartu do adapteru a dam do radia taky nic a kdyz vyndam tu mini kartu a dam to tatovy do radia slape mu to v pohode zase. Ve skodovce mi reki dneska ze taky nevi proc to nejde a ze by se muselo preinstalovat software za 500-700kc... ale kde mam dukaz ze to pujde kdyz tomu ani sami nerozumej. Budu moc rad za rady diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 přehrát software, zkontrolovat čtečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 to mi taky riakli ve skodovce ale nbyly si vubec jisty jestli to je softwarem nebo ne! tak proto se ptam ale jestli to vis na 100% ze se musi preinstalovat software a zkontrolovat ctecka tak to necham udelat. Chtej za to 500-700kc prej za tu preinstalaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ro.sarek Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 (editace) Ahoj problém je v kapacitě SD karty než jsem změnil firmware v Columbu šlapala mi 8 Giga v pohodě po změně maximal 2 giga Editováno: 6. Listopad 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Mimra Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 prosím mám dotaz, chci si nahrát v navigaci Columbus- Sup2 rv12/2014 Moje zvláštní cíle (Personal POI), ale nechce mi to vzít SD kartu, zjistil jsem, že mi nesvítí v nastavení - navigace -lišta Moje zvláštní cíle (Personál POI) . Jak jde zapnout, přes diagnostiku ? Děkuji za pomoc Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.