Snorky Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Zdravím všechny, Nevím, zda toto téma již nebylo založené, ale mám problém ohledně čtení přepalované hudby v navigaci. Jelikož jsem už testoval " snad " veškeré možnosti přepalování cd s hudbou a čištění, kdy toto bylo neúspěšné, zůstává mi poslední možnost výměna čočky v mechanice. Z tohoto důvodu se chci zeptat, zda s tímto problémem má někdo zkušenosti a zda to již někdo dělal. Uvítám každou radu, popřípadě odkazy, kde nakoupit a pod.... Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 zdravim nevim zda ti to pomuže ale mam dojem že ne,,, nexus mam take v autě a bratr take mame stejna auta octavia2 .2.tdi jak mi tak i jemu špatně čte palene cd,,,, jak dam orginal tak to jede,,,,, bere i poškrabane,,, moc jsem ti neporadil,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 No já také nevím, ale třeba Columbus, nepřečte mapy nebo firmware vypálené rychlostí více jak 1x. Nevím, jestli to má něco společného s Tvým problémem, ale tak to je. Bohužel je tam HDD a futro pro SD, takže se přiznám, že jsem hudbu nezkoušel. Taky jsem Ti nepomohl jen jsem popsal (ale něco jiného asi-nejsem expert) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korwin Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Jedina rada je pálit co nejpomaleji a na kvalitni media (Taiyo Yuden) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmonaut Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 nebo si koupit měnič a ten to veme bez problemů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snorky Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 super mám měnič a hudba funguje bez problému... teď pořešit mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.