Publikováno Listopad 2, 201212 r Zdravím všechny, Nevím, zda toto téma již nebylo založené, ale mám problém ohledně čtení přepalované hudby v navigaci. Jelikož jsem už testoval " snad " veškeré možnosti přepalování cd s hudbou a čištění, kdy toto bylo neúspěšné, zůstává mi poslední možnost výměna čočky v mechanice. Z tohoto důvodu se chci zeptat, zda s tímto problémem má někdo zkušenosti a zda to již někdo dělal. Uvítám každou radu, popřípadě odkazy, kde nakoupit a pod.... Předem děkuji.
Listopad 16, 201212 r zdravim nevim zda ti to pomuže ale mam dojem že ne,,, nexus mam take v autě a bratr take mame stejna auta octavia2 .2.tdi jak mi tak i jemu špatně čte palene cd,,,, jak dam orginal tak to jede,,,,, bere i poškrabane,,, moc jsem ti neporadil,,,
Listopad 18, 201212 r No já také nevím, ale třeba Columbus, nepřečte mapy nebo firmware vypálené rychlostí více jak 1x. Nevím, jestli to má něco společného s Tvým problémem, ale tak to je. Bohužel je tam HDD a futro pro SD, takže se přiznám, že jsem hudbu nezkoušel. Taky jsem Ti nepomohl jen jsem popsal (ale něco jiného asi-nejsem expert)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.