Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

čauves,

prohledával jsem to tu a nenašel jsem odpoveď pro můj problém...

řeším superba 06 po vykradení origo navi.. původne DX - B sehnal jsem DX - A... a mám problém s tím že to má origo sound systém DSS a z radia mi nejde zvuk... (maxidot a volant taky ne ale to se doladí káblama) zkoušel jsem nakódovat radio + zesík + gatewey (reset) a pořád nic.. jde to nějak zprovoznit nebo Ačková řada neumí komunikovat s DSS?? díky za každou radu...

máš zapojený 26-pin konektor?

• Autor

jo jo vše je zapojený...

• 2 měsíce později...

čauves,

prohledával jsem to tu a nenašel jsem odpoveď pro můj problém...

řeším superba 06 po vykradení origo navi.. původne DX - B sehnal jsem DX - A... a mám problém s tím že to má origo sound systém DSS a z radia mi nejde zvuk... (maxidot a volant taky ne ale to se doladí káblama) zkoušel jsem nakódovat radio + zesík + gatewey (reset) a pořád nic.. jde to nějak zprovoznit nebo Ačková řada neumí komunikovat s DSS?? díky za každou radu...

Ahoj muzu se Te jenom zeptat jak si to kodoval ? Mam podobny problem taky mi ukradli navi B a ted mam A multi. volant mi funguje i zvuk ale hrajou mi jenom predni repraky. Taky to mam s DSS.Diky za odpoved

Ok, vyzkousim jako repraky mi vzadu hrajou ale strasne potichu a kdyz je prepnu jenom dozadu tak je skoro vubec neslysim. Tak snad to bude ono zatim diky.

Jo a jeste mam problem s antenou od anteny na GPS. Porad mi hazi chybu zkrat na kostru koupil jsem novy konektor a zapojil a stejne to nejede. Nemusi se taky navigace nakodovat ?

Upraveno od RED_BULL

Tak problem vyresen kod fungoval uz mi to zas hraje jak v kine :-) Mockrat dik

Upraveno od žralok

s tou anténou může být vadný navigační modul

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.