Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
počky počky, pokud překročíš rychlost v obci o 40 a více, tak stačí snad jednou!

taky mam takove tuseni...ale pak jsem zase slysel ze ne...nevim presne...kazdopadne osoba blizka plati stale ;)

Vloženo
to jo, jenom doufám, ž fotka bude blbá, když sedím v autě, co má tmavý fólie, tak bych měl sedět jakoby ve tmě ne?

to je jedno jestli te vyfotili primo tak tam budes..jestli trochu z boku tak maj smolika ;)

Vloženo

Kdyby nebylo na fotce nic poznat, tak řeknu že to řídila babička, té je řidičák stejně už k ničemu.

To by byla prdel, kdyby tam přišla a řekla že to ona jela v té octě 180 :)

Vloženo

To máš stejný jako já ta jízda na červenou, to bylo za 5 bodů + pokuta, ale musel bych jet na to redko 2x, aby mě vzali noty na 6 metrů...

Jinak body už mám zase všechny, ale každej bod stál litr... ;)

Vloženo
Kdyby nebylo na fotce nic poznat, tak řeknu že to řídila babička, té je řidičák stejně už k ničemu.

To by byla prdel, kdyby tam přišla a řekla že to ona jela v té octě 180 :)

no jestli ma babicka platnej tak to mozny je :D

Vloženo

jako než přijít o řídičák, tak ty prachy klidně dám, bez řidičáku bych přišel o tisíckrát víc peněz. ovšem kdyby to nějak šlo no.

Jinak babička má platnej řidičák, ale naposledy řídila podle jeich slov v tři a šedesátým :)

Vloženo
spidi: počky počky..... to ty umíš? :D

V tohle vykurveným birokratickým státě jsem všechno... ;)

Zn. Za peníze v Praze dům... ;)

Takže když mi budou chtít vzít papíry tak s tím umíš něco udělat?

Vloženo

No já osobně ne, já jsem to jen šel zaplatit jak nákup v Hypernově... lol

Ale vím, na koho se obrátit... ;)

Vloženo

No já osobně ne, já jsem to jen šel zaplatit jak nákup v Hypernově... lol

Ale vím, na koho se obrátit... ;)

Super! uvidíme co zvládne ten právník a jinak tě budu pak žádat o radu...

Vloženo
Ale je to fajn, žádnej hluk nejde do kabiny, pokud tomu teda pořádně nepřišlápnu a na venek to jde moc pěkně slyšet. Spokojenost, aji se mi zdá, že to auto konečně nemá zaražený větry a jede to líp, reaguje to lépe na plyn, nachipoval jsem to totiž kdysi a ten sériový výfuk byl asi fakt slabej

Mel sem po nandani Remusu naprosto stejny pocity -_--_-

Vloženo
jako kdyby to byla jenom mírná pokuta a nějakej bodík, bylo by to super.

kdyz bude rozumnej tak treba jo...ale co mam z doslechu tak na morave jsou prej policajti nejvetsi svine...ale osobne to nastesti overeny nemam

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...