Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

BadyS: Hmm, já čekám už asi tejden a na pondělí tam jdu, tak jsem zvědavej jak to dopadne, člověk ani v klidu nemůže spát, ale pokud tvrdíš, že mi noty nevemou, tak jsem hned o 100% klidnější.

Baurak: Já myslím že jo, nevím co třeba v Praze, ale já osobně policajty nesnáším, nemám s nima jedinou dobrou zkušenost ať už šlo o cokoliv, nemuselo to být jenom ohledně auta.

Vloženo

krysarr: já jsem prostě spokojený, nejdřív jsem si říkal, že by to mohlo dělat trochu větší rámus, ale nakonec jsem asi rád, když jedu třeba ráno do práce, že mě to neruší.

Vloženo
BadyS: Hmm, já čekám už asi tejden a na pondělí tam jdu, tak jsem zvědavej jak to dopadne, člověk ani v klidu nemůže spát, ale pokud tvrdíš, že mi noty nevemou, tak jsem hned o 100% klidnější.

Baurak: Já myslím že jo, nevím co třeba v Praze, ale já osobně policajty nesnáším, nemám s nima jedinou dobrou zkušenost ať už šlo o cokoliv, nemuselo to být jenom ohledně auta.

tak proc si tam nezavolas a nejdes tam hned...nemusis cekat az na to datum ;)

ja to vim od kluku co jezdi po cele cr a rikali ze na morave je to o dost horsi

Vloženo

baurak: protože mám bobky a bez toho právníka tam nejdu a s tím jsem domluvenej na pondělí. Ještě tam kydnu nějakou blbost ani nevím co pořádně říct s tou osobou blízkou a tak.... raději ať za mě mluví on.

Vloženo
baurak: protože mám bobky a bez toho právníka tam nejdu a s tím jsem domluvenej na pondělí. Ještě tam kydnu nějakou blbost ani nevím co pořádně říct s tou osobou blízkou a tak.... raději ať za mě mluví on.

tak at to dobre dopadne...kdyby jsi chtel tak ten zakon mam ;)

Vloženo

tak at to dobre dopadne...kdyby jsi chtel tak ten zakon mam ;)

Díky, na ten zákon bych možná juknul, ať jsem v obraze

Vloženo
ja zase mluvim je dobry ze te znaj a spoustu veci se dovis lol

No já myslel při přestupcích, jinak u nás v Tišnově jsou 2 bengaboys, jeden je motorkář a druhej furt našrot... :smich:

Vloženo
ja zase mluvim je dobry ze te znaj a spoustu veci se dovis lol

No já myslel při přestupcích, jina u nás v Tišnově jsou 2 bengaboys, jeden ve motorkář a druhej furt našrot... :smich:

no delaj tam strasni typove...ale to co predved znamej to jsem jeste neslysel ale je to na delsi vypraveni :smich::smich::smich:

Vloženo
taky valím, tak zdarec, pokud se neuvidíme, tak v pondělí vám napíšu o kolik bodů, peněz a o co všechno jsem ještě přišel.... :(

O.K. Měj se fajn a pěknej víkend... -_-

Vloženo
taky valím, tak zdarec, pokud se neuvidíme, tak v pondělí vám napíšu o kolik bodů, peněz a o co všechno jsem ještě přišel.... :(

Bacha na analni panictvi chlape ;)lol-_-

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...