baurak Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Doufal jsem,ze reknes ty mne ze je neco noveho zatim neeee Hm,uz se tesim,mam toho ted moc na predelani no to verim...ja toho mam taky docela dost...teda jestli me to vse dnes martin priveze a prozradíš nám to do čeho se pustíš do neceho co na tom aute nebude videt ale me to udela strasne velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Doufal jsem,ze reknes ty mne ze je neco noveho zatim neeee Hm,uz se tesim,mam toho ted moc na predelani no to verim...ja toho mam taky docela dost...teda jestli me to vse dnes martin priveze a prozradíš nám to do čeho se pustíš do neceho co na tom aute nebude videt ale me to udela strasne velkou radost to už sem taky někde čet-ty to prostě neprozradíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 to už sem taky někde čet-ty to prostě neprozradíš budu predelavat vse na 3 generaci...novy klice,komfortku,mozky ve dverich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 to už sem taky někde čet-ty to prostě neprozradíš budu predelavat vse na 3 generaci...novy klice,komfortku,mozky ve dverich To uz mam prave rozjety . taky to ted musim s Garnym nejak domluvit a nahazet to tam. K tomu jeste novy brzdy,tlumice, ty xenony, Sedacky z RSky na zakazku,naraznik z RSky.....hmmmmm. to bude zradlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 to už sem taky někde čet-ty to prostě neprozradíš budu predelavat vse na 3 generaci...novy klice,komfortku,mozky ve dverich To uz mam prave rozjety . taky to ted musim s Garnym nejak domluvit a nahazet to tam. K tomu jeste novy brzdy,tlumice, ty xenony, Sedacky z RSky na zakazku,naraznik z RSky.....hmmmmm. to bude zradlo no mas to hezky rozjety...ja uz mam vsechny veci jen to tam potrebuji dat a nakodovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Dobré ráno zdarec jak dopadáš s těmi škrábanci? Zatim nijak.Necham to do jara,stejně sem chtěl lakovat pojaru pření nárazník,tak se uvidí.Ale jeden na to koukal a že by se něco jen zalilo lakem a rozleštilo.Aspoň jednu barvu.Ale že prej tak jak je to nastříkaný už to jentak nebude. Tak to by byla ta lepší a příjemnější varianta, tak ať Ti to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 ahoj radku...jsem neco slysel ze mozna zitra prijedete jo?? Bohužel Jiří nejedu bo jsem zapoměl na některé důležité věci jako jsou jedny narozeniny, snad příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 ahoj radku...jsem neco slysel ze mozna zitra prijedete jo?? Bohužel Jiří nejedu bo jsem zapoměl na některé důležité věci jako jsou jedny narozeniny, snad příště no jo zapomenout na svoje vlastni narozeniny to je smolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 no jo zapomenout na svoje vlastni narozeniny to je smolik moje to nejsou ty už byli,ale museli jsem kvuli dovolené přesunout oslavu jiných narozenin a nějak jsem zapoměl že to není za 14 dní ale už tenhle tejden. nějak ztrácím v tom fofru pojem o čase. Jo jinak 3.generaci už mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 no jo...ty mas vsechno ja uz ji budu mit taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 no jo...ty mas vsechno ja uz ji budu mit taky Koho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 no jo zapomenout na svoje vlastni narozeniny to je smolik moje to nejsou ty už byli,ale museli jsem kvuli dovolené přesunout oslavu jiných narozenin a nějak jsem zapoměl že to není za 14 dní ale už tenhle tejden. nějak ztrácím v tom fofru pojem o čase. Jo jinak 3.generaci už mám Hm,uz z vyroby,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Tak to by mel byt dobrej zamestnavatel. Myslim, ze neni spatne delat pro nadnarodni spolecnost. No, ono hodne firm vypada z venci jako nalesteny medved a vevnitr to je trabant. Ale aspon se tady clovek dost nauci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Kde ste všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Kde ste všichni tadyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Kde ste všichni tadyk aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Kde ste všichni tadyk aha a na ájsíkjů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 ájsíkjů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 ájsíkjů no vazne tam jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 ájsíkjů no vazne tam jsem to jo ale to je hláška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Tak pánové a dámy co jedete v pátek do Bolky - s lítostí Vám oznamuji že se nezúčastním dejte si tam za mě něco dobrého a užíte si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 bré poledne fšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 ájsíkjů no vazne tam jsem Jo, jedno z negativ prace v bance, je scůrity a zadne ICQ bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 bré poledne fšem čao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 bré poledne fšem čao hoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky