KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Tak kouká že při pondělku se nikomu moc nechce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Tak kouká že při pondělku se nikomu moc nechce! se divis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No ani ne.... A když si vzpomenu na víkend tak se nedivím vůbec!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No ani ne....A když si vzpomenu na víkend tak se nedivím vůbec!!! no prave a to jsem vcera teda spis dneska sel spat zase asi v 1 rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No ani ne....A když si vzpomenu na víkend tak se nedivím vůbec!!! no prave a to jsem vcera teda spis dneska sel spat zase asi v 1 rano jo kamaráde ja o půl čtvrtý.... kdyby mě neprobral telefon v jedenáct tak ještě chrním!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 jo kamaráde ja o půl čtvrtý....kdyby mě neprobral telefon v jedenáct tak ještě chrním!!! no tak ja jsem vstaval v 6 tam bude ten zasadni rozdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 to asi jo! no nic bando jdu vydělat nějakej drobnej a pak mažu na oběd! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Si rikal,ze dneska nemakas,tak co jdes vydelavat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Zdarec bando!Já dneska dělat nemusím!! zdááár kokýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 zdarek ja dneska malem nevstal.... cim to bude? a nejlepsi je ze miniopicka se projevila az vcera navecer...no hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 zdarekja dneska malem nevstal.... cim to bude? a nejlepsi je ze miniopicka se projevila az vcera navecer...no hnus ale vitto u tebe se dostavil taky stav poopilecky...ja byl nastesti naprosto v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 zdarekja dneska malem nevstal.... cim to bude? a nejlepsi je ze miniopicka se projevila az vcera navecer...no hnus ale vitto u tebe se dostavil taky stav poopilecky...ja byl nastesti naprosto v pohode no hele me bylo celou dobu dobre...ale vcera pred spanim me nejak zaclo bolet bricho, nevim z ceho...ale dal jsem bechera a sel spat...dneska sem jen nemohl vstat... takze pohoda...ani nevim kolik sem toho vypil takze psychickou opici mit nemuzu )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Hele Vitto,cekam na ten tvuj jidelnicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 NAZDAAAR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ANi nevím jak ale za ten večer jsme tam nechali víc jak 2000 Kč.. Hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ANi nevím jak ale za ten večer jsme tam nechali víc jak 2000 Kč.. Hrůza nekup to za ty penize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ANi nevím jak ale za ten večer jsme tam nechali víc jak 2000 Kč.. Hrůza nekup to za ty penize hm.. to bude tím že ten jeden panák stál 60 Kč a má drahá polovička jich měla snad 20..pak jídlo, pivo atd..Ale stálo to za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ANi nevím jak ale za ten večer jsme tam nechali víc jak 2000 Kč.. Hrůza nekup to za ty penize hm.. to bude tím že ten jeden panák stál 60 Kč a má drahá polovička jich měla snad 20..pak jídlo, pivo atd..Ale stálo to za to panak 60kc...pane boze co to chlemtal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ANi nevím jak ale za ten večer jsme tam nechali víc jak 2000 Kč.. Hrůza nekup to za ty penize hm.. to bude tím že ten jeden panák stál 60 Kč a má drahá polovička jich měla snad 20..pak jídlo, pivo atd..Ale stálo to za to panak 60kc...pane boze co to chlemtal JEGERMAISTER Se s Cosbym nějak rozjel a loupal jeden za druhým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Hele Vitto,cekam na ten tvuj jidelnicek no jasna pane....dej vedet mailem a my ti neco sestavime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Hele Vitto,cekam na ten tvuj jidelnicek no jasna pane....dej vedet mailem a my ti neco sestavime ja chci taky jidelnicek abych nevypadal jak to prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 neni problem )))))))))) udelame na webu sekci dietky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Já bych chtěla taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 neni problem ))))))))))udelame na webu sekci dietky to by stalo za uvahu...ale je pravda ze bych potreboval ten jidelnicek malinko upravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 nj...ja muzu doporucit to co jsem delal ja a me to pomohlo. nijak extremne tomu nerozumim, ale kdyz se to podarilo me tak to preci musi jit obecne, pri zachovani urcitych stejnych prvku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky