Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 no vyborne...v praze by jsme se meli potkat tak uz staci jen pozvat spidiho a badyse a prilehle okoli Jirko, teoreticky by to mělo být dvanáctého...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo?
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo? PRO MĚ NÉ
Jeneburg Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo? ja jdu taky spinkat.....jdes se mnou ?
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo? ja jdu taky spinkat.....jdes se mnou ? NJN... Jdu si zakouřit a pak ¨spát
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 no vyborne...v praze by jsme se meli potkat tak uz staci jen pozvat spidiho a badyse a prilehle okoli Jirko, teoreticky by to mělo být dvanáctého... pockej ale co to je za den???
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo? ja jdu taky spinkat.....jdes se mnou ? Jdu."Máš ty a já"??
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Jsem tuSpiidi,jak jezdíš do NDR??Kudy? Jezdím většinou jen do Bautzenu nebo do Drážďan a to jedu na Mladou Bolku, Liberec a pak na Hrádek nad Nisou a Zittau...
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 no vyborne...v praze by jsme se meli potkat tak uz staci jen pozvat spidiho a badyse a prilehle okoli Jirko, teoreticky by to mělo být dvanáctého... pockej ale co to je za den??? hošani co zase kujete za pikle
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Jsem tuSpiidi,jak jezdíš do NDR??Kudy? Jezdím většinou jen do Bautzenu nebo do Drážďan a to jedu na Mladou Bolku, Liberec a pak na Hrádek nad Nisou a Zittau... a není lepší jet pro mě vrchem??HK-Jičín a tam?
Jeneburg Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo? ja jdu taky spinkat.....jdes se mnou ? Jdu."Máš ty a já"?? neeeeeeee, mame na to bobule
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 pockej ale co to je za den??? Nefim, kdyžtak vezmem něco poblíž...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 no vyborne...v praze by jsme se meli potkat tak uz staci jen pozvat spidiho a badyse a prilehle okoli Jirko, teoreticky by to mělo být dvanáctého... pockej ale co to je za den??? hošani co zase kujete za pikle Kujem pikle,kujem pikle obvyklé i neobvyklé
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Jsem tuSpiidi,jak jezdíš do NDR??Kudy? Jezdím většinou jen do Bautzenu nebo do Drážďan a to jedu na Mladou Bolku, Liberec a pak na Hrádek nad Nisou a Zittau... a není lepší jet pro mě vrchem??HK-Jičín a tam? jo to je
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Proč všichni tady chodíte až tak pozdě večer??? když my co brzo vstáváme musíme jít spinkat!!! Není to ještě brzo? ja jdu taky spinkat.....jdes se mnou ? Jdu."Máš ty a já"?? Jejda průšvih... Nemám
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 a není lepší jet pro mě vrchem??HK-Jičín a tam? Pro Tebe určitě...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 tu se nám to všechno loučí já snad taky zalehnu
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 tu se nám to všechno loučí já snad taky zalehnu Já ne-ééé...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 tu se nám to všechno loučí já snad taky zalehnu a co tě tam čeká??Že by toto
Doporučené příspěvky