BadyS Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Jedu na vrakac kluci, postak stejne prijde az zitra si myslim. Nechcete tam nekdo neco? Jo a co myslite, mam na aute masku od Milotecu, na starej cumak, mam predelano na facelift a doma mi lezi stara maska, takovy to co kdyby. Furt si rikam, ze kdyz koupim faceliftovou, dostanu vic za Milotec nez za origo na starej cumak, co myslite? třeba RS sedačky bych chtěl, jestli mě chcete někdo udělat na Vánoce radost lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Jedu na vrakac kluci, postak stejne prijde az zitra si myslim. Nechcete tam nekdo neco? Jo a co myslite, mam na aute masku od Milotecu, na starej cumak, mam predelano na facelift a doma mi lezi stara maska, takovy to co kdyby. Furt si rikam, ze kdyz koupim faceliftovou, dostanu vic za Milotec nez za origo na starej cumak, co myslite? třeba RS sedačky bych chtěl, jestli mě chcete někdo udělat na Vánoce radost lol lol Nasrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 za starou masku sem dostal kolem 8kilek s držakama(cca rok z5),milotec nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Nasrat! já si to myslel dobrááá...píšu si :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 za starou masku sem dostal kolem 8kilek s držakama(cca rok z5),milotec nevím No mozna se frajeru zeptam a kdyz bude nejhur, prodam ji taky. Zatim neni koupena nova, jen je do foroty, kdybych to do nekoho poslal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Nasrat! já si to myslel dobrááá...píšu si :smich: Cos cekal pane Tak ja razim, zatim czaw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 no mozna bych o jednom vedel, neska odpo se ti zeptam.... jo a nevis o RS dekoru kolem klimatizace atd...?mam manualku a nemuzu ho nikde sehnat...!!! ten mám ja,ale chybi mě popelnik do kompletu ale 2x ho asi nemas vid? a na manual klimu? a ramecek od radicky? ja muzu mit zase jen popelniky!!! jo na manual to mam, mam jednu, zkusím zjistit zda nebude více. zeptej se mi prosim, kdyztak bysme to vycenzovali + doplatek z moji strany... jo a ten hajzl kolem radicky bys taky moh sehnat?? to mas z nejakejch tajnech zdroju, ne? ja to hledam vsude mozne a kdyz uz najdu, tak jen na climatronic....!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 zeptej se mi prosim, kdyztak bysme to vycenzovali + doplatek z moji strany... jo a ten hajzl kolem radicky bys taky moh sehnat?? jj i kolem radičky, zeptám se,ale myslím že měl only 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 bade sedacky RS jsou Cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Vcera jsem se honil po okreskach s nejakym Cliem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 bade sedacky RS jsou Cool neser udělal jsi mě tu fotku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 jo, jinak muzu potvrdit, RS sedacky sou super, neda se to srovnavat s tema elegance, atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 dobre odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 jo, jinak muzu potvrdit, RS sedacky sou super, neda se to srovnavat s tema elegance, atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 dobre odpoledne Nzadar Jiříku, ty woe, tak co kapříci? -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Ti to asi zajdu vyfotit voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Ti to asi zajdu vyfotit voe tak huš huš utikej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 dobre odpoledne Nzadar Jiříku, ty woe, tak co kapříci? -_- no blizej se vanoce tak to zacina byt lepsi kapriku pribejva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 čau hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 ja bych spal kua fix.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 no blizej se vanoce tak to zacina byt lepsi kapriku pribejva plný konta kapřiku 2,5 - 3,5kg lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 čau hoši čus Kačko -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 čus Kačko -_- ahoj Bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 no blizej se vanoce tak to zacina byt lepsi kapriku pribejva plný konta kapřiku 2,5 - 3,5kg lol tak nejak to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 čus Kačko -_- ahoj Bade tak co jak se daří u skokana klokočky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky