Miha77 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Nazdárek lidičky. Taky ještě někdo děláte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Nazdárek lidičky. Taky ještě někdo děláte. jj, ale máme tady k tomu šampaňské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Ale až to tady dám všechno do pořádku tak tady na jaře nejpozděj v létě uspořádám srázek. 1.ročník už proběhl letos tak máme na co navazovat.Ahoj a všechno nej do nového roku. Jdu pracovat. Jo Cosby Toyotu Hiace jsem sedlal před Vitem 4roky-nezapomenutelné auto(obzvláště v zimních podmínkách. Ahoj Všem Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Ale až to tady dám všechno do pořádku tak tady na jaře nejpozděj v létě uspořádám srázek. 1.ročník už proběhl letos tak máme na co navazovat.Ahoj a všechno nej do nového roku. Jdu pracovat. Jo Cosby Toyotu Hiace jsem sedlal před Vitem 4roky-nezapomenutelné auto(obzvláště v zimních podmínkách. Ahoj Všem Honza čau Honzííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Nazdárek lidičky. Taky ještě někdo děláte. jo děláme a ty by jsi mi nezavolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Hezký pátek kolegáčci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Jo Bady, promaž tam to téma prosímtě, je to fakt ubohý... proc mazat. jeste to nechte... jinak zdravim pracujici, jauz jen 27 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 proc mazat. jeste to nechte... jinak zdravim pracujici, jauz jen 27 minut tak to ja jeste nejmene 210 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 proc mazat. jeste to nechte... jinak zdravim pracujici, jauz jen 27 minut Ne mazat, promazat ty lamo... Já už druhý týden mimo pracoviště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 proc mazat. jeste to nechte... jinak zdravim pracujici, jauz jen 27 minut Ne mazat, promazat ty lamo... Já už druhý týden mimo pracoviště... nu tedy dobra...uvidim co se da delat... jinak nevim jak si vozickari mezi sebou rikaji ale tak necham byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zdááár octaviáni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Jo Bady, promaž tam to téma prosímtě, je to fakt ubohý... jj moc pekne tema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zdááár octaviáni Hoj jak je? Jsem v práci a je tu pakárna...... ještě 4 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Hezký pátek kolegáčci čáágo Robíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 nu tedy dobra...uvidim co se da delat...jinak nevim jak si vozickari mezi sebou rikaji ale tak necham byt lamo, pojď na ICQ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zdááár octaviáni Hoj jak je? Jsem v práci a je tu pakárna...... ještě 4 hodiny čůůůs já taky tak a pááák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zdááár octaviáni Hoj jak je? Jsem v práci a je tu pakárna...... ještě 4 hodiny čůůůs já taky tak a pááák a pááák to dopadne takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 kua samej sanitak tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 jj moc pekne tema Ahoj Baui, to teda jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 kua samej sanitak tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zdááár octaviáni Hoj jak je? Jsem v práci a je tu pakárna...... ještě 4 hodiny čůůůs já taky tak a pááák a pááák to dopadne takhle No dobrý jen ta zima venku bude blbá až usnu někde na lavičce...brrrr Jinak ahojda Jiříku.... Mám službu i zítra tak snad nic nechytne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 s těma nápravama:SuperB, Passat, A4 mají stejný nápravy a ve 150 tis.km odcházejí proto, že ve skutečnosti to má najeto 250tis. km a víc. Jo tak na tom asi neco bude, jenze sezej audinku pos 100tis km poctivejch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zadarec. Tak jsem se byl podivat v AAA,na combajna octuli. Podle VIN,jsem si zjistil ze je to Ambiente,ale asi nejaky akcni model.Nemel tam napsane na boku Ambiente ale nejaka jina nalepka.Sice tam byl Maxi,tempomat,Climatos,vyhrivane sedacky,model 03,najeto caa 135 000 km,a cena jen 249 000 kc,po telefonu "srazena" na 240 000 kc.Jen jak jsem tu daval ty fotky,pod zadnim oknem,divna vada laku,pak prave zadni dvere ryha a ridicova sedacka asi polita od kavy,skvrna na ni..Jinak podle laickeho pohledu,motro slapal,nic neklepalo na naprave. Ta cena mi nejak nejde pod nos a jeste jak na mne tlacili.Zda se domluvime...des. Co vy na to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Co vy na to ? co spráry, odlesky na přechodech laku, nějaké stopy po přetmelování svárů...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 to bude mit urco pekne stazenych 100 000 km. taky v motorovym prostoru bych se juknul jak je to opotrebovany neee? co pepi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky