maros Vloženo 30. Prosinec 2006 Vloženo 30. Prosinec 2006 dobré pro mě moc smutné dopoledne Verim.Cetl jsem to. drz se i kdyz to asi nejde.
Hensel Vloženo 30. Prosinec 2006 Vloženo 30. Prosinec 2006 dobré pro mě moc smutné dopoledne Verim.Cetl jsem to. drz se i kdyz to asi nejde. jj je to těžký, ale tatík by řekl Honziku uvidíš bude to v poho všechno přebolí věřím, že tu bude pořád se mnou a bude dávat pozor ať jsem v pořádku
maros Vloženo 30. Prosinec 2006 Vloženo 30. Prosinec 2006 dobré pro mě moc smutné dopoledne Verim.Cetl jsem to. drz se i kdyz to asi nejde. jj je to těžký, ale tatík by řekl Honziku uvidíš bude to v poho všechno přebolí věřím, že tu bude pořád se mnou a bude dávat pozor ať jsem v pořádku I kdyz tu nebude fizicky,bude v tve mysli,srdicku a tam zustane ,odtamtud se neztrati.
Hensel Vloženo 30. Prosinec 2006 Vloženo 30. Prosinec 2006 to je pravda jsem rád, že viděl Honzíka a že na něj byl pyšnej toho 23 si ho ještě naposledy choval jako kdyby něco tušil....život jde dál a proto pozvedněme číši na super človíčka, který je už skoro na druhém břehu
Petr81 Vloženo 30. Prosinec 2006 Vloženo 30. Prosinec 2006 to je pravda jsem rád, že viděl Honzíka a že na něj byl pyšnej toho 23 si ho ještě naposledy choval jako kdyby něco tušil....život jde dál a proto pozvedněme číši na super človíčka, který je už skoro na druhém břehu
lorrinnka Vloženo 30. Prosinec 2006 Vloženo 30. Prosinec 2006 Dobré odpoledne CO takhle na studený kafe na benzinku?
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Vloženo 30. Prosinec 2006 jinak jsem včera pedělal maxidot a nějak nejsem nadšenej
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Vloženo 30. Prosinec 2006 fólii i LED jsou tam bílé ale furt to prudí modře
Doporučené příspěvky