Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 kámoš leštil G IV tak jsem se jen přidal abych tam tak blbě nestál Vaši, nechtěl by kamoš na G IV zamračenou kapotu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 myslím ne má facelift ala R32 na 18BBS a je spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 a rozloučil se ? Ani ne, zmetek nevděčná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Kura,ale ten můj se taky dnes nějak sekal.Udělal jsem defrak,na chvíli vypl a zase fachčí jako zamlada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 myslím ne má facelift ala R32 na 18BBS a je spokojen Nu dobrá, ale byla by gratis, za dobrý slovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 dneska jsou ty NTB strašně nevychovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 dneska jsou ty NTB strašně nevychovaný Tak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 tak zkončilo FF III a mladej si prosadil "mrkací auta" = CARS su zvědavej estli to náhodou nepros..em tan NY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 tak zkončilo FF III a mladej si prosadil "mrkací auta" = CARS su zvědavej estli to náhodou nepros..em tan NY CARS jsou slaďoučký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Jinak ještě jednou Ahoj kluci už bumbáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Jinak ještě jednou Ahoj kluci už bumbáte? Ahoj Ivi, teď padla další láhev Irsai Olivera a soused Milan už sebou řízl na lakovaným korku v kuchyni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 jj bumbáme jak jsme se Ivy bavily tak půjdu teda pěšky CARS jsou super že Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 jj bumbámejak jsme se Ivy bavily tak půjdu teda pěšky CARS jsou super že Ivanko No vidíš a můžeš bumbat JJ jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 jj bumbámejak jsme se Ivy bavily tak půjdu teda pěšky CARS jsou super že Ivanko V Obi mají dětskou svitilnu, co vypadá jako světlo z Oldsmobilu, komplet s logem a obrázkama Cars... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Jinak ještě jednou Ahoj kluci už bumbáte? Ahoj Ivi, teď padla další láhev Irsai Olivera a soused Milan už sebou řízl na lakovaným korku v kuchyni... Ahoj brouku Nesmíš to tak moc lakovat a co ty?? Ještě jsi v poho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ahoj brouku Nesmíš to tak moc lakovat a co ty?? Ještě jsi v poho? No já to moc nelakoval, ale on nám Milan předváděl, jak zamlada naskakoval do jedoucího vlaku, kterej představovala kuchyňská linka... a nedoskočil... Já jsem ještě v poklidu, chci dožít půlnoci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ahoj brouku Nesmíš to tak moc lakovat a co ty?? Ještě jsi v poho? No já to moc nelakoval, ale on nám Milan předváděl, jak zamlada naskakoval do jedoucího vlaku, kterej představovala kuchyňská linka... a nedoskočil... Já jsem ještě v poklidu, chci dožít půlnoci... no asi to měl špatně vypočtené To bude za chvilinku A co dělá Monča? Pozdrav ji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 ahoj Ahoj Taky trávíš silvestr doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 no asi to měl špatně vypočtené To bude za chvilinku A co dělá Monča? Pozdrav ji Patrně když tehdy naskakoval na vlak, tak nebyl na plech z vína jako dnes... Monča vás taky všechny zdraví a přeje vše nej do Nového roku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 (editace) no asi to měl špatně vypočtené To bude za chvilinku A co dělá Monča? Pozdrav ji Patrně když tehdy naskakoval na vlak, tak nebyl na plech z vína jako dnes... Monča vás taky všechny zdraví a přeje vše nej do Nového roku.... Moc děkujeme a taky přejeme vše nejj do toho nového roku a hlavně to zdravíčko a třeba něco malého do peřinky Editováno: 31. Prosinec 2006, autor: IvanaII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 ahoj Ahoj Taky trávíš silvestr doma? jj.take doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 ahoj Ahoj Taky trávíš silvestr doma? jj.take doma Tak tobě i tvým blízkým taky vše nejj do toho nového roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Moc děkujeme a taky přejeme vše nejj do toho nového roku a hlavně to zdravíčko a třeba něco malého do peřinky Ale třeba jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Moc děkujeme a taky přejeme vše nejj do toho nového roku a hlavně to zdravíčko a třeba něco malého do peřinky Ale třeba jo... Ale no ták... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky