Borg Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 (editace) ahojky borgiii jak se mame?? celkem dobře zrovna si hraju s novou hračkou new navi Editováno: 29. Srpen 2006, autor: Borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Vstávat a cvičit bando budíčééééék Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Vstávat a cvičit bando budíčééééék mě se nechce z vyhřátého klobouku čágo a dobré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Nazdárek jiříku, at ti to pěkně blikáá. blik blik blik, ja jsem modroblik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 mě se nechce z vyhřátého klobouku čágo a dobré ráno všem Zdar Jiříku, no já chrněl jen asi tři hodiny a taky se mi moc nechce , ale musím, nějak nestíhám a den má zas jenom 24 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 (editace) mě se nechce z vyhřátého klobouku čágo a dobré ráno všem Zdar Jiříku, no já chrněl jen asi tři hodiny a taky se mi moc nechce , ale musím, nějak nestíhám a den má zas jenom 24 hodin čus,to jsi tomu spánku moc nedal já usnul jako batole kolem desáté ......co jsi dělal s něčím,nebo někým Editováno: 30. Srpen 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 čus,to jsi tomu spánku moc nedal já usnul jako batole kolem desáté ......co jsi dělal s něčím,nebo někým nééé instaloval jsem novou navi a kapku to trvalo než se podařilo nainstalovat pár věcí, trochu mě zlobily USB porty, ale povedlo se a teď mažu na registr vozidel , přepsat auti a zapsat kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Zatím pápá, mizím mějte se tu všichni fajně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bre ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 dobre rano Cus Jiriku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 dobre rano Cus Jiriku ! ahoj michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 dobre rano Cus Jiriku ! ahoj michale Hmmm tak uz se na me prilepila zas prace :-( Takze se na chvili odmlcim ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Dobré ranko přátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 dobre rano Cus Jiriku ! ahoj michale Hmmm tak uz se na me prilepila zas prace :-( Takze se na chvili odmlcim ! to jsme dva...dnes tady asi moc nebudu...spis bych rek ze vubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Dobré ranko přátelé ahoj pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 dobre ranko panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Nazdárek bando.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ahoj Jiriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ahoj Jiriku No jestli je to všeobecně, na všechny, tak ahojky Kačenko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ne to bylo na tebe, pac tu jsi jen ty jak se mame pri tom tfuj pocasi??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Už jsem zase tady, musel na chvíli vypadnout k šéfový . Když jsem u nás ráno viděl teplotu začal jsem uvažovat o zimním obutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ne to bylo na tebe, pac tu jsi jen ty jak se mame pri tom tfuj pocasi??? No třeba se ostatní taky schovávaj. No k věci, počasí je fakt na draka, navíc říkali v radiu ze nejakej šílenej Meteorolog, rikal ze bude zejtra na horach snezit. Ale když pomineme počasí, tak se mám v celku obstojně akorát se mi do tý zimy nechce vstávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Čuste.letím do té zimy.No už jsem si doma i přitápěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Už jsem zase tady, musel na chvíli vypadnout k šéfový . Když jsem u nás ráno viděl teplotu začal jsem uvažovat o zimním obutí ja teda prezouvam az v listopadu pac zimaky mam u maminky ahoj Petul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky