FOX Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Sem chvíli pryč a ani nestíham číst chyba nemáš nikam chodit no jo,ale tu práci za mě nikdo neudělá a šéf je přísnej od kdy se bojíš otce si dělam srandu ne.Ale tak něco dělat musim ne.Když bys zaměstnával synátora a on nic nědělal........... no to se občas stává taky mám chut mu dát pár facek aaaaaaaaa vo tom to je třeba ted se vobsrává v novým bytě v prac.době a čeká na elektrikáře ty woe to je dobrá pracovní náplň pane šéf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Dobrý ráno a vše nejlepší k svátku čáágo Péto Zdar blikátko pojd pít magistře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Sem chvíli pryč a ani nestíham číst chyba nemáš nikam chodit no jo,ale tu práci za mě nikdo neudělá a šéf je přísnej od kdy se bojíš otce si dělam srandu ne.Ale tak něco dělat musim ne.Když bys zaměstnával synátora a on nic nědělal........... no to se občas stává taky mám chut mu dát pár facek aaaaaaaaa vo tom to je třeba ted se vobsrává v novým bytě v prac.době a čeká na elektrikáře ty woe to je dobrá pracovní náplň pane šéf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 eště si píše přesčasy,ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 pojd pít magistře Ale pouze virtuálně, protože jsem opětovně autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 dobré dopoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 eště si píše přesčasy,ne velký hovno hovno,ty píšou sestry-dispečerky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 pojd pít magistře Ale pouze virtuálně, protože jsem opětovně autem já myslel wíkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 dobré dopoledne všem i tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 dobré dopoledne všem i tobě čus.jak se máme v pátek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 dobré dopoledne všem i tobě čus.jak se máme v pátek? ted už to jde ...........a v podvečer to bude ouplně allright Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 dobré dopoledne všem i tobě čus.jak se máme v pátek? ted už to jde ...........a v podvečer to bude ouplně allright v podvečer to bude stát za h.... až tak v 11 to bude O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 dobré dopoledne všem i tobě čus.jak se máme v pátek? ted už to jde ...........a v podvečer to bude ouplně allright v podvečer to bude stát za h.... až tak v 11 to bude O.K. a to proč pracuješ ještě jo v 11 /23hod/ to budu KO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 já myslel wíkend Kdy? Kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 já valím, tak se zatím mějte pánové. PAPAPAPAPA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 já valím, tak se zatím mějte pánové. PAPAPAPAPA Taky taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 já myslel wíkend Kdy? Kam? třeba sobota u já na chasiendě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 já valím, tak se zatím mějte pánové. PAPAPAPAPA ahoj Zagorko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 já myslel wíkend Kdy? Kam? třeba sobota u já na chasiendě Nevím, teď jsou ty víkendy takový narvaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 já myslel wíkend Kdy? Kam? třeba sobota u já na chasiendě Nevím, teď jsou ty víkendy takový narvaný tak nic ,to byl jenom nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Dobrý den tobě téééž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 tak uz jsem zase tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 tak uz jsem zase tu A co jako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 tak uz jsem zase tu to jsem se lekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky