Přejít na obsah

HOSPODA č.5

vittorio

Doporučené příspěvky

Tak nejak obyc. Byl jsem dom a stavel jsem si,nebo jsem byl s Misou. Co ty ? A co ty Bade,co ty jsi delal :)

Bady nedělal skoro nic, vegetoval a slavil kamarádčinu 30tku ;) takže spíš relax víkend -_- -_- -_-

Ahoj KAčí -_- -_-

Nedelal nic? No tak to bylo jako pres tyden ne? Hele tobe to musi ale kurevsky splyvat,ty dny, co ? -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takhle snídat už skoro před obědem? :smich:lol

sem nestihala rano - sem mela fofry - prcek sel prvne do novy skolky, tak sem se tam zakecala a zas kdyz sem prisla dom tak sem neco musela udelat mamce na PC takze snidane az teraz lol ale obidek bude za chvilku taky :smich::p

Editováno: , autor: Katka
Odkaz ke komentáři

Co noveho na auti ? Ja jsem si ted konecne zase onbjednal novy zvukovy aparat po tom,co me vykradli :)

no ja začínám na muzice, tedy tento týden musím sehnat MDFku, což nevím kde, bo to nikde nemaj :( a pak to začne, zase po nocích v garage :) mezitím ještě musím udělat zadni kotouče

Odkaz ke komentáři

Co noveho na auti ? Ja jsem si ted konecne zase onbjednal novy zvukovy aparat po tom,co me vykradli :)

to ja sem si poridila new upravu mych kolecek :smich::smich::smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

takhle snídat už skoro před obědem? :smich:lol

sem nestihala rano - sem mela fofry - prcek sel prvne do novy skolky, tak sem se tam zakecala a zas kdyz sem prisla dom tak sem neco musela udelat mamce na PC takze snidane az teraz lol ale obidek bude za chvilku taky :smich::p

,, Hale covece´ mne prijde,ze ty jsi porad doma!!!

Odkaz ke komentáři

Co je MDF a upravu kolecek jakou?

koleska dostali new visage od garage kde vjizdim - jeden tyden prave zadni a predevcirem prave predni - se to hold sedrelo, no lol

Odkaz ke komentáři

ja ted budu muset zainvestovat do kotoucu a desticek. Co tam mas ty Badlo ? Katus ty tam mas asi obyc kotouce vid ?

na jaro chci dávat komplet kotouče brembo a desky asi jurid....zatím mám vše ok,ale jedna deska vzadu nepřiléhá tak na to musím kouknout

Odkaz ke komentáři

Ja byl ted na TK a pan mi rekl, ze uz by mozna bylo na case,nyhodit ty krivy predni kotouce. No ja jsem to vedel,uz kdyz sjem to auto kupoval,ale tak ted me to aspon donuti to vymenit. Asi taky pujdu do tech Brembo. je to takovej vecenej boj. Brembo x Zimmerman tady na OC Foru

Editováno: , autor: kocht
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...