Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ses zlej !!!

Ja jsem zdejsi,ja se muzu blbe ptat  fuck

no protoze kdyz bude kazdej takovej tak je cely forum uplne na hovno

Jo vidis, mozna by to chtelo prejmenovat to moje tema "Je to lambdou?" na neco jinyho, ale nevim na co, aby se to pripadne v budoucnu lidem dobre hledalo. Mozna bude lepsi neco "Je to lambdou? Hvizda sani, motor chcipa" -_-

:smich:

Vloženo
Zdravim všetkych,dnes je tu nejak prazdno?

Zdar zdar.To víš je pondělí a všichni vedoucí se nudí a rozdávají hromady práce aby ukojili svůj pocit méněcennosti. -_--_--_--_-

Vloženo

nejlepsi to mas hodit nekam na net a pak tady odkaz na stranky kde to je ;)

Vloženo

v tom pripade ty fotky zmensi na nejakych 400kb, jinak je sem nedostanes, pokud to budes posilat pres prilohu...

Vloženo (editace)
To jsem právě udělal a to se mi nedaří. Ororo

...

EDIT: no vidis ze to jde :D

Editováno: , autor: Katka
Vloženo

Katko dík za ochotu, to je tak ,když mezitím musíš kontrolovat Ukrajince ,kteří přerušili jeden el.přívod a zároveň urazili jeden litinový odpad. kluci co byli v Brně na srazu ví očem hovořím. Předěláváme na hotelu celé Welnes centrum včetně bazénu. ještě jednou dík a Ahoj Honza- Ororo.

Vloženo
Katko dík za ochotu, to je tak ,když mezitím musíš kontrolovat Ukrajince ,kteří přerušili jeden el.přívod a zároveň urazili jeden litinový odpad. kluci co byli v Brně na srazu ví očem hovořím. Předěláváme na hotelu celé Welnes centrum včetně bazénu. ještě jednou dík a Ahoj Honza- Ororo.

ja hlidal jen tri delniky u nas na stavbe a stacilo me to tyden... pak uz by to bylo na dozivoti :smich: neni zac

Vloženo

tu je tma jak v ritce lol jakej byl dneska den Radku??

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...