kocht Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Ses zlej !!! Ja jsem zdejsi,ja se muzu blbe ptat no protoze kdyz bude kazdej takovej tak je cely forum uplne na hovno Jo vidis, mozna by to chtelo prejmenovat to moje tema "Je to lambdou?" na neco jinyho, ale nevim na co, aby se to pripadne v budoucnu lidem dobre hledalo. Mozna bude lepsi neco "Je to lambdou? Hvizda sani, motor chcipa" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Zdravim všetkych,dnes je tu nejak prazdno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Ja to myslel vazne woe Czaw sakale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Ja to myslel vazne woe Czaw sakale Čau jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Ja to myslel vazne woe Czaw sakale Čau jak se vede? Moc prace, ale zase budou korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Zdravim všetkych,dnes je tu nejak prazdno? Zdar zdar.To víš je pondělí a všichni vedoucí se nudí a rozdávají hromady práce aby ukojili svůj pocit méněcennosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Poraďte někdo jak dostat fotky na forum.Nedaří se umístit foto ze srazu z Brna. Ororo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 nejlepsi to mas hodit nekam na net a pak tady odkaz na stranky kde to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Tak jo já to tady v práci tak můžu někam hodit,ale dík já to nějak skusím udělat. Ororo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 v tom pripade ty fotky zmensi na nejakych 400kb, jinak je sem nedostanes, pokud to budes posilat pres prilohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 To jsem právě udělal a to se mi nedaří. Ororo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 (editace) To jsem právě udělal a to se mi nedaří. Ororo ... EDIT: no vidis ze to jde Editováno: 4. Září 2006, autor: Katka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Katko dík za ochotu, to je tak ,když mezitím musíš kontrolovat Ukrajince ,kteří přerušili jeden el.přívod a zároveň urazili jeden litinový odpad. kluci co byli v Brně na srazu ví očem hovořím. Předěláváme na hotelu celé Welnes centrum včetně bazénu. ještě jednou dík a Ahoj Honza- Ororo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Tady zas je nějak mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Katko dík za ochotu, to je tak ,když mezitím musíš kontrolovat Ukrajince ,kteří přerušili jeden el.přívod a zároveň urazili jeden litinový odpad. kluci co byli v Brně na srazu ví očem hovořím. Předěláváme na hotelu celé Welnes centrum včetně bazénu. ještě jednou dík a Ahoj Honza- Ororo. ja hlidal jen tri delniky u nas na stavbe a stacilo me to tyden... pak uz by to bylo na dozivoti neni zac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Tak popojedem ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 jede jede masiiinka -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 jede jede masiiinka -_- húúúúúú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 debil insajd je nějaký zhulákaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 debil insajd je nějaký zhulákaný hmmm vtipe vylez .... nemůžu sem suchej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 já jen tak,aby řeč nestála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 to je ucast na vecir... hojik radku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 já jen tak,aby řeč nestála Tak povídej něco o tom jakej byl Brněnskej srazík celkem mě štvalo že jsem to přehlíd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 to je ucast na vecir... hojik radku Ahojky Káťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 tu je tma jak v ritce jakej byl dneska den Radku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky