IvanaII Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Ahoj spiďáku Mám se Dneska jsem doma I když jdu za chvíli pracovat Já jsem před hodinkou přijel z němec, byl jsem zaplatit čundr v cestovce, ve tři pojedu k dědovi, poprát mu k narozkám, v šest jedu na poradu, odm jedu do kina a v deset jdeme rožnit sele... No teda ,dnešek máš teda dost nabitý tak si ho hezky užij ským budu večer psát?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 hmm tak uz ji mam ale diky Ale určo ne v nové podobě, na začátku srpna byla opět zavřená v lakovně... podle fotek hodne podobny ale asi ne stejny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 No teda ,dnešek máš teda dost nabitý tak si ho hezky užij ským budu večer psát?? No celkem na pohodu... Večer je to bohužel pasé, musíme to přeložit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Zdareec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Zdareec! zdary vary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 No teda ,dnešek máš teda dost nabitý tak si ho hezky užij ským budu večer psát?? No celkem na pohodu... Večer je to bohužel pasé, musíme to přeložit... no co se dá dělat Mějte se tu pěkně jedu pracovat Ajooooooooooj všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 no co se dá dělat Mějte se tu pěkně jedu pracovat Ajooooooooooj všem Njn, bohužel nic... Měj se moc fajn a ať Ti to rychle uteče... Papapa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Zdareec! Zdar jak sviňa pane kolego... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 už mám vzadu výfuček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 A autí dělá vruuuum a ne dzzzzzn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 už mám vzadu výfuček A máš foto...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Mám, ale v mobilu a momentálně to z něj nemám jak dostat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Mám, ale v mobilu a momentálně to z něj nemám jak dostat Aha... No a jakej tvar koncovky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Je to celonerez od Remusu, přímo dělanej na moji Octávku, takže s homologací, emiseema a sedí tam jak prdel na hrnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Jdou to dvě oválný koncovky 98x68 myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Jdou to dvě oválný koncovky 98x68 myslím v poradku...dobra volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Kecám 92x78 asi znáte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Jdou to dvě oválný koncovky 98x68 myslím Jj, ten jsem měl na Ventu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Ale je to fajn, žádnej hluk nejde do kabiny, pokud tomu teda pořádně nepřišlápnu a na venek to jde moc pěkně slyšet. Spokojenost, aji se mi zdá, že to auto konečně nemá zaražený větry a jede to líp, reaguje to lépe na plyn, nachipoval jsem to totiž kdysi a ten sériový výfuk byl asi fakt slabej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Ale je to fajn, žádnej hluk nejde do kabiny, pokud tomu teda pořádně nepřišlápnu a na venek to jde moc pěkně slyšet. Spokojenost, aji se mi zdá, že to auto konečně nemá zaražený větry a jede to líp, reaguje to lépe na plyn, nachipoval jsem to totiž kdysi a ten sériový výfuk byl asi fakt slabej Tak hlavně že je spokojenost. Já na Venťárně nemel kat a střeďák, tak to bylo docela drsný, ale jak jsem se přes léto vyblbnul, tak to letělo i s Ventem do světa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Ale nejspíš jsem ho kupoval zbytečně, možná tak pro přítelkyni, došel mi dopis od policie abych šel něco vysvětlit - rychlost. No a měli radar na mostě kde jezdívám hooodně rychle, takže jsem asi jasnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Ale nejspíš jsem ho kupoval zbytečně, možná tak pro přítelkyni, došel mi dopis od policie abych šel něco vysvětlit - rychlost. No a měli radar na mostě kde jezdívám hooodně rychle, takže jsem asi jasnej... Osoba blízká a hotovo. Má mladá noty...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 No má... Jenže lidi mi tvrdí, že je to na místě, kde si mě vyfotili... mám i svýho právníka a ten tvrdí, že se uvidí podle toho, jak bude kvalitní fotografie. Jako bez řidičáku nedojedu do práce a to bych byl fakt v prdeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 tak to je spatny ale jestli bude fotka spatna tak mas pohodicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 No má...Jenže lidi mi tvrdí, že je to na místě, kde si mě vyfotili... mám i svýho právníka a ten tvrdí, že se uvidí podle toho, jak bude kvalitní fotografie. Jako bez řidičáku nedojedu do práce a to bych byl fakt v prdeli... No noty Ti sebrat nemůžou, to by´s musel udělat 2x za sebou... Uvidíš podle fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky