O.v.i. Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 ta plaz vypada dobre aj hotylek, trochen mi to pripomina misto kde jsem ja byla nicmene to tam asi vsechno bude takhle stejny... to mate s polopenzi?? nene all inclusive - proto se tam budu nalejvat jak bulhar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 no tak to tady snad bez tebe nejak vydrzime no kam tam do tuniska?? tak primo sem http://www.accorhotels.com/accorhotels/fic...che_hotel.shtml klikni si v pravo na ty fotky a projed si je vsechny Tak at se tunisko libi pane ! Me teda popravde receno naprosto zklamalo a vim, ze tam uz nepojedu byli jsme tam uy pred 2 rokama a byla to nalejvarna jak svin - denne 10-15 panacku whisky pivek mraky a sisa-vodnik -- vse v ramci all inclusive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 na plaz jsme se dostali za ten 8 denni pobyt 2x a k bazenu tak 4x - z toho 1x po diskotece kdyz jsem tam spadnul pri ceste na pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 A brzy mozna navic DOUBLE "A"/////Alpine + AUDISON Tak to já budu zrádce a půjdu do \\\\\clarion Ale to až někdy, až budu velký a bohatý Jojo Clarion byl take v hledacku ale nakonec zvitezila /////A-9833R Alpiny jsou moc dobrý, nicméně mi nevyhovují designově Navíc já potřebuju 6 RCA pro 3 zesáky - přední, zadní, subw a na to se mi asi nejlepší zdá, i když trochu starší Clarion 658 RMP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) Kua ten Sejis porad nikde,budu se muset vic soustredit,abych ho privolal.......Ehmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................................................Ehmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..............................SEJDO !!!!! Editováno: 12. Září 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Stacim Ti ja? Czago Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Stacim Ti ja? Czago tohle bych zvazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Stacim Ti ja? Czago tohle bych zvazila Pche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Pche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 hu jsem opět tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 A brzy mozna navic DOUBLE "A"/////Alpine + AUDISON Tak to já budu zrádce a půjdu do \\\\\clarion Ale to až někdy, až budu velký a bohatý Jojo Clarion byl take v hledacku ale nakonec zvitezila /////A-9833R Alpiny jsou moc dobrý, nicméně mi nevyhovují designově Navíc já potřebuju 6 RCA pro 3 zesáky - přední, zadní, subw a na to se mi asi nejlepší zdá, i když trochu starší Clarion 658 RMP... No to ma moje alpinka taky 3 pary :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 copak se to tu probírá , něco jako music v auti či co - hlavně ta a pozitivní a duhová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) Zdravím všecky co sem ráno nestih pozdravit, bo byl fofr Editováno: 12. Září 2006, autor: Borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 copak se to tu probírá , něco jako music v auti či co - hlavně ta a pozitivní a duhová No jisteee !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 copak se to tu probírá , něco jako music v auti či co - hlavně ta a pozitivní a duhová jj, mjůzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 No jisteee !!! taky něco plánuju,ale ještě to nechám kapku uležet než nacucnu patřičný objem prostředků a hlavně dokončím celkovej projekt bo se mi nechce rozdrbávat auti na desetkrát a udělám to pak při jednom celý sakum prásk.což bude makačka jak prase,ale celkem se na to těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Bré předobědí -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Bré předobědí -_- -_- Tobě též Bady jak se daří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Tobě též Bady jak se daří? Čágo Borqi, mě docela fain -_- co provádíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 No jisteee !!! taky něco plánuju,ale ještě to nechám kapku uležet než nacucnu patřičný objem prostředků a hlavně dokončím celkovej projekt bo se mi nechce rozdrbávat auti na desetkrát a udělám to pak při jednom celý sakum prásk.což bude makačka jak prase,ale celkem se na to těším Souhlas, po kouskách to nemá smysl, vše najednou ! Také proto mám zatím jen skoro předělaný interiér a vnějšek je ryze obyčejná Octa s podrápaným nárazníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Souhlas, po kouskách to nemá smysl, vše najednou ! Také proto mám zatím jen skoro předělaný interiér a vnějšek je ryze obyčejná Octa s podrápaným nárazníkem No zadní nárazník taky musím překopat.pak ještě dohodím zrcátka a možná křidýlko k pátým dveřím a finito,ale taky to ještě bude trvat a vnitřek tam to je na dýl bo bude komplet muzika plus komplet vytlumit a možná si tam ještě s něčím pohraju,ale zatím mám rozmyšleno příliš mnoho variant a ne a ne se rozhodnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Rado, posli me to jeste jednou - ma to nejake divne kodovani a nemuzem to vytisknout pokavad to dela jen ctverecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Rado, posli me to jeste jednou - ma to nejake divne kodovani a nemuzem to vytisknout pokavad to dela jen ctverecky oki du na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 dobre odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 dobre odpoledne zdar jak svina - se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky