DKx Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 ja jsem dneska nervy neztracel,jel jsem na kole. Musim se trochu zacit hejbat a prestat platit trochu tu naftu Tyvoe to bych také měl. Od doby co mám auto, tak moje největší námaha je dojít těch 200m na parkoviště, jinak jezdím i naproti pro chleba autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Jednou OT: nevíte někdo, co to je za rejdiou?? je to i s navi (údajně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Jednou OT:nevíte někdo, co to je za rejdiou?? je to i s navi (údajně) To bude určitě předchůdce Stream či Audience, ale připomeň je odpoledne, co se brácha vrátí ze školy, on je v katalogech Octavie úplně ujetej, tak to určitě bude vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Tyvoe to bych také měl.Od doby co mám auto, tak moje největší námaha je dojít těch 200m na parkoviště, jinak jezdím i naproti pro chleba autem heh tak to já to mám jen asi tři metry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 ze mě je dneska taky pěší turista ,asi tak na 2 tydny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Jednou OT:nevíte někdo, co to je za rejdiou?? je to i s navi (údajně) bych řekl něco z VW group Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Jednou OT:nevíte někdo, co to je za rejdiou?? je to i s navi (údajně) bych řekl něco z VW group taky bych rekl pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Zdar, zdar, zdar I já měl dnes hezký zážitek ze silnice a to jsem vezl v autě rodinku - kua mráz mi přeběhl po zádech i jinde, tiráci jedni zkur..ní Zdar Franku, no když sme u toho mrazení, tak včera sem jel večer od Prostějova a ještě kus před Vyškovem blikání taková ta velká signalizace policajti a ve škarpě cosi zelenýho totálně na šrot a jinak nikde nic ..... sem celkem čučel ještě něco aktuálního D1 opět nejen ten kamion s olejem co je tam od rána,ale ještě před ním se vzmázli dva další ...... ku*va těm by normálně měli zakázat předjíždět a flastrovat je od rána do večera prasata jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 ze mě je dneska taky pěší turista ,asi tak na 2 tydny Safra Bady jak to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Safra Bady jak to? no rozebral sem autí a vyndal mu mozek ŘJ motoru musím sehnat,asi je na kaši a v utery to jde do servisu na přehození, servisák chce at koupim novou,takže obvolávám,scháním apod Nechápu že original škoda servis nemá na zkoušku jinou ŘJ motoru, to mě fakt hlava nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 no rozebral sem autí a vyndal mu mozek ŘJ motoru musím sehnat,asi je na kaši a v utery to jde do servisu na přehození, servisák chce at koupim novou,takže obvolávám,scháním apod Nechápu že original škoda servis nemá na zkoušku jinou ŘJ motoru, to mě fakt hlava nebere tak to teda nasere a fest mě někdy (spíš skoro vždy) připadá že v těch Škoda servisech dělaj a vedou je jen samý diletanti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Safra Bady jak to? no rozebral sem autí a vyndal mu mozek ŘJ motoru musím sehnat,asi je na kaši a v utery to jde do servisu na přehození, servisák chce at koupim novou,takže obvolávám,scháním apod Nechápu že original škoda servis nemá na zkoušku jinou ŘJ motoru, to mě fakt hlava nebere Zdar jak svina kluci Bady, jak to dopadlo tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 mě někdy (spíš skoro vždy) připadá že v těch Škoda servisech dělaj a vedou je jen samý diletanti dokud jezdíš na garančky na vyměnu oleje všechno v pohodě,jak nastane problém v něčem jinem tak už je to prdeli, nejhorší je že lidi jsou i docela schopni,ale když to nemaj na čem vyzkoušet a nemaj k tomu potřebne vybavení,tak to je pak težko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Bady, jak to dopadlo tady? Hoj Járo, jo volal sem tam, že to prohrabe a ozve se, ještě sem obvolal kupu dalších, docela nadějně to vypadá i v bohumíně,ale jsou na obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 čááágo kucí vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 čááágo kucí vespolek zdar jiri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 čááágo kucí vespolek zdáááár Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Bady, jak to dopadlo tady? Hoj Járo, jo volal sem tam, že to prohrabe a ozve se, ještě sem obvolal kupu dalších, docela nadějně to vypadá i v bohumíně,ale jsou na obědě Dobra, tak dej vedet, zitra po ranu tam kdyztak zajedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 čusík kucí radek a jířa tak v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 čusík kucí radek a jířa tak v sobotu jasna vec pane...v patek bude udrzba a rano vyrazime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 čusík kucí radek a jířa tak v sobotu jj akorát nebudu stíhat tu 8 ráno přijedu o kousek pozdějc předběžně s Henslíkem jsme domluveni.Přece jen jedu z větší dálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 čusík kucí radek a jířa tak v sobotu jasna vec pane...v patek bude udrzba a rano vyrazime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 čusík kucí radek a jířa tak v sobotu jj akorát nebudu stíhat tu 8 ráno přijedu o kousek pozdějc předběžně s Henslíkem jsme domluveni.Přece jen jedu z větší dálky je mi to jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 čusík kucí radek a jířa tak v sobotu jasna vec pane...v patek bude udrzba a rano vyrazime tak ze uz se tesime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 čusík kucí radek a jířa tak v sobotu jasna vec pane...v patek bude udrzba a rano vyrazime tak ze uz se tesime takýýýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky